Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

Al șaptelea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu o pierdere neașteptată pentru Florin Dumitrescu, fiindcă juratul a pierdut o concurentă în ediția 36, difuzată în data de 18 mai 2021, la Antena 1.

Concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” asteptand verdictul de la eliminare Galerie
În ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă | Antena 1

Ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 18 mai 2021, a pus concurenții la grea încercare și, la finalul unui duel dificil, Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă extrem de pasionată de bucătărie, dar și cu o experiență de invidiat.

De data aceasta, echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit sarcina de-a găti rețete de fine dining folosind în mod obligatoriu fasolea. Fiecare a încercat să scoată așii din mânecă, pentru a evita al șaptelea duel, ce a decis ce concurent părăsește „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 18 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Juriul format din comedianți precum Cosmin Natanticu, Costel Bojog, Sorin Pârcălab, Dan Frînculescu, Ioana Luiza Ghiță, Cristi Popescu, Alexandru Toma, Claudiu Teoharie, Sergiu Floroaia, Dragoș Mitran și Viorel Dragu au analizat atent fiecare element din cele trei preparate și au acordat zece din cele unsprezece puncte posibile echipei verzi, condusă de Sorin Bontea. Concurenții au demonstrat că, deși amuleta folosită de Florin Dumitrescu i-a încurcat puțin, ei tot s-au descurcat de minune. Bucuria a fost mare, căci membrii echipei verzi au obosit să fie veșnic prezenți la duel, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Victorina Matveev a izbucnit în lacrimi. Ce a dezvăluit concurenta tuturor

Intrați la duel, concurenții din celelalte două echipe, conduse de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au aflat că trebuie să se întreacă în rețete cât mai gustoase de salate.

irina fodor si juratii chefi la cutite, in platoul emisiunii

Irina Fodor a anunțat ce punctaje au obținut concurenții din al șaptelea duel

Chiar dacă tema li s-a părut destul de dificilă, fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun, ca să nu fie următorul concurent eliminat de la „Chefi la cuțite”, în ediția din 18 mai 2021.

Florin Dumitrescu a pierdut încă un concurent din echipa albastră, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Banda a început să meargă și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile, acordând puncte. Reveniți în platoul „Chefi la cuțite” împreună cu Irina Fodor, aceștia au aflat ce punctaje au obținut concurenții intrați la duel, în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Emoțiile au fost mari și Florin Dumitrescu a realizat că a pierdut un concurent atunci când în platou au mai rămas Mirela Negoiță, Cătălin Amarandei și Gabriela Porumbel. Apoi, verdictul a fost cât se poate de clar și a surprins pe toată lumea.

În ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gabriela Porumbel este concurenta care a părăsit competiția. Tânăra cu poveste de viață emoționantă a plecat cu lacrimi în ochi, fiindcă salata sa de cous cous cu pepene a obținut doar cinci puncte.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi ce au gătit și alți concurenți.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Surpriză uriașă de la degustare, după al șaptelea duel. Ce farfurie a aplaudat chef Scărlă... Mesajul emoționant transmis de Florin Dumitrescu, după ce Gabriela Porumbel a fost eliminată de la "Chefi la Cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x