Antena Căutare

VIDEO/ Mesajul emoționant al lui Alexandru Comerzan, câştigătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite: „Parcă mai retraiesc încă o dată finala!"

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu, Alexandru Comerzan, a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! Învingătorul a transmis un mesaj plin de emoţie şi pentru Xtra Night Show.

VIDEO/ Mesajul emoționant al lui Alexandru Comerzan, câştigătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite: „Parcă mai retraiesc încă o dată finala!" Galerie
Alexandru Comerzan

„Salutare tuturor de la Chișinău! Vreau în primul rând să-i salut pe toți cei din echipa mov, echipa albastră și echipa verde. Pentru mine, experiența de la Chefi la cuțite a însemnat foarte multe emoții care, cred că altfel nu aș fi avut posibilitatea să le trăiesc. A fost foarte wow, foarte intens”, au fost cuvintele câștigătorului celui de-al șaptelea sezon Chefi la cuțite.

Acesta îi datorează totul soției lui, care l-a susținut că care a crezut în el, pentru că datorită ei a câștigat. Aceasta a fost cea care l-a înscris la concurs și la îndemnat să-și trăiacă visul.

În timpul transmisiunii în platoul de la Xtra Night Show, Alex Comerzan a fost plin de emoție: „Parcă retrăiesc încă o dată finala!”

După ce a câștigat finala Chefi la cuțite, Alexandru Comerzan a făcut dezvăluiri neașteptate despre Scărlătescu! Ce a mă... Alex Popa a anunțat ce surpriză pregătește, după experiența de la Chefi la cuțite! „A început deja să prindă contur”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x