Antena Căutare

Mesajul lui Florin Borșaru după prima eliminare din echipa gri. Ce a spus despre plecarea lui Andrea Sabini de la Chefi la Cuțite

După prima eliminare din echipa gri, Florin Borșaru a transmis un mesaj în mediul online. Concurentul din echipa lui Chef Florin Dumitrescu i-a transmis un mesaj de prietenie colegului său de banc.

colaj foto florin borsaru si andrea sabini chefi la cutite sezonul 11 Galerie
După prima eliminare din echipa gri, Florin Borșaru a transmis un mesaj în mediul online. Concurentul din echipa lui Chef Florin Dumitrescu i-a transmis un mesaj de prietenie colegului său de banc. | Antena 1

Cea de-a patra confruntare a adus o nouă eliminare la Chefi la Cutițe sezonul 11. În ediția din 22 mai 2023, echipa roșie a câștigat, din nou, iar concurenții lui Chef Florin Dumitrescu și cei ai lui Chef Cătălin Scărlătescu s-au duelat într-o probă care a inclus legume și fructe. Din nefericire, la final, un concurent părăsit competiția.

Andrea Sabini a fost eliminat de la Chefi la Cuțite, după ce a obținut cel mai mic punctaj. Astfel, echipa gri a rămas cu un om în minus.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Andrea Sabini a fost eliminat din sezonul 11. Ce reacție a avut Florin Dumitrescu

Andrea Sabini a fost emilinat de la Chefi la Cutițe sezonul 11. Ce a transmis colegul lui de echipă, Florin Borșaru

Plecarea lui Andrea Sabini a marcat prima eliminare din echipa lui Chef Florin Dumitrescu. Deși au trecut doar câteva battle-uri membri echipei gri au format o legătură foarte strânsă de prietenie și se sprijină reciproc.

Astfel, Florin Borșaru a ținut să transmită câteva cuvinte despre colegul lui de echipă, în mediul online.

Printr-un mesaj, postat pe Instastory, concurentul din echipa gri de la Chefi la cuțite sezonul 11 a vornit despre relația care s-a creat între ei și i-a transmis toată dragostea sa lui Andrea Sabini.

„Multă dragoste @andreasabini.17 ești un camarad pe cinste. Mai mare câștigare este să îți găsești prieteni, nu contează unde ajungi în emisiune”, a transmis Florin Borșaru pe rețelele sociale.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a enervat

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, lider de audiență. În această seară, roata extremă le aduce echipelor cele mai incomode combinații de i... Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Gina Pistol a anunțat ce surprize aduce cel de-al cincilea battle. Ce au fost puși chefii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x