Antena Căutare

Mesajul lui Keed pentru Elena Matei, chiar de ziua ei. Ce a recunoscut concurentul de la „Chefi la cuțite”

Keed a reușit să îi surprindă din plin pe fanii emisiunii „Chefi la cuțite”, atunci când i-a transmis Elenei Matei un mesaj complet neașteptat, chiar cu ocazia onomasticii sale.

sorin bontea si keed (stanga) si elena matei de la chefi la cutite (dreapta) Galerie
Keed i-a transmis un mesaj neașteptat colegei sale de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” aduce publicului battle-uri tensionate, porții generoase de emoții și dueluri cu scântei. În ediția trecută, difuzată pe 18 mai 2021, Florin Dumitrescu a rămas fără o concurentă.

Au fost până acum șapte confruntări pe echipe și șapte dueluri dificile, care au testat din plin nu doar priceperea și imaginația concurenților, ci și capacitatea acestora de-a face față unor situații solicitante.

Ce mesaj a transmis Keed pentru Elena Matei din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În mod inevitabil, când tensiunile au atins cote mari, certurile au început să apară între anumiți concurenți, fie din aceeași echipă, fie din echipe adverse. Keed, de exemplu, a „amendat” în repetate rânduri atitudinea bătăioasă a Elenei Matei, concurenta care își dorește să devină prima femeie care câștigă „Chefi la cuțite”. Totuși, deși între cei doi a existat până acum o relație destul de tensionată, concurentul din echipa albastră condusă de Florin Dumitrescu i-a transmis blondinei din echipa lui Sorin Bontea un mesaj complet neașteptat.

Citește și: Cum arată iubitul Elenei Matei de la „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile

A fost o adevărată surpriză pentru fanii îndrăgitului show culinar de la Antena 1, căci aceștia u descoperit în ce relații sunt în prezent cei doi tineri pasionați de bucătărie.

„La Multi Ani, Elena Matei🔥🔥

Am avut noi matchuri, pardon meciuri, da e ok. E cam a dreacu pielea pe tine si ai un tupeu fantastic, da' te apreciez fiindca pentru varsta ta esti puternica, bravo!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hai ca ma opresc, iti urez o zi minunata alaturi de fratii tai de suferinta, Sorin Bontea, Rikito Watanabe, Dorin Voiasciuc.

P.S. ai un tic verbal foarte naspa, ala cu "e prima oara", scapa de el 🤣🤣🤣 Tepup! 🃏🃏”, a scris Keed pe pagina sa de Instagram.

Așa cum era de așteptat, postarea a făcut senzație și a adunat imediat mii de aprecieri și numeroase comentarii. Mesajul a fost însoțit de o fotografie în care Sorin Bontea, Rikito Watanabe, Dorin Voiasciuc și Elena Matei reprezintă, de fapt, supereroi din benzi desenate și filme celebre, în semn de apreciere pentru aceștia.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite”, poză alături de soț. Cum arată bărbatul cu care s-a căsătorit la 14 ani... Mama lui Vincenzo Aiello de la „Chefi la cuțite” este o adevărată apariție! Cum arată aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x