Antena Căutare

Mesajul lui Theo Costache, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Sunt dispus să plec acasă pentru orice coleg”

Theo Costache a transmis un mesaj emoționant, după ce a părăsit competița Chefi la cuțite în battle-ul cu numărul 3 al sezonului 9 Chefi la cuțite.

Colaj cu Theo Costache, la Chefi la cuțite, îmbrățișându-i pe Ciprian și pe Keed Galerie
Theo COstache a transmis un mesaj emoționant, după ce a părăsit competiția Chefi la cuțite | Antena 1

Theo Costache a postat un mesaj pe Instagram prin care le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în competiție.

„Cum spuneam, sunt dispus să plec acasă pentru orice coleg din echipa mea. Și am facut-o.

În primul rand mulțumesc chef Florin Dumitrescu pentru că ai ales să fac parte din echipa ta și dacă nu erai tu, experienta mea Chefi la cuțite nu ar fi existat.

Multumesc Ciprian Tone pentru hazul si prietenia de care dai dovadă, io simt ca am devenit frați unul pentru celalalt.

Multumesc Prumbel că dacă nu erai tu, eu nu stiam ce și cum să pun in farfurie și o dadeam goală, jur.

Mulțumesc pentru tot ajutorul și tot sprijinul, esti un bucatar excelent.

Multumesc Keed pentru tot suportul și pentru schimbul de energii, bro - U GOAT, sa fac spume.

Mulțumesc Ștefan Borleanu pentru că atunci când a fost nevoie să protejezi, ai fost acolo, cănd a fost nevoie să te implici, să ajuți, ai fost acolo”, a transmis Theo după ce a părăsit competiția Chefi la cuțite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Theo Costache a părăsit competița Chefi la cuțite, sugerându-i lui chef Dumitrescu să-l trimită acasă

Theo a părăsit competița Chefi la cuțite, după al treilea battle. El și Ciprian, amândoi concurenți ai lui Florin Dumitrescu, au obținut cele mai mici punctaje în urma temei formelor geometrice. Astfel, Florin Dumitrescu a fost pus în situația de a alege cu cine vrea să continue competiția, iar Theo i-a făcut semn chef-ului să-l aleagă pe Ciprian.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Teo Costache a fost pus să cânte! Ce reacție neașteptată a avut Florin Dumitrescu

„Theo a mai fost la un pas de a fi eliminat, cu o farfurie slăbuță, Ciprian a avut două momente: unul slab, unul bun, azi ne-a arătat a treia farfurie slabă”, a spus Florin Dumitrescu, justificându-și alegerea de a-l elimia pe Theo.

The a mărturisit că a avut o senzație extrem de neplăcută atunci când a relizat că el și prietenul lui au cele mai mici punctaje:

„În momentul în care am rămas eu cu Ciprian și cu Paul și au spus că e o notă de 13 și două de 6, mă gândeam cine mai e 6 cu mine. M-am blocat, nu că m-am întristat când am auzit că e Ciprian”.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Chefii au trăit o surpriză de proporții. Ce au găsit în mămăliga unui concurent, la degustare

Când Florin Dumitrescu se gândea la concurentul pe care să-l păstreze, Theo i-a făcut semn spre Ciprian, cu scopul de a-i indica să-l păstreze pe colegul lui.

„Am văzut, mi-ai făcut și semn, dă-i, trimite-l pe om mai departe”, i-a spus Florin Dumitrescu lui Theo.

„I-am sugerat. Nu poți să mă păstrezi pe lângă omul ăla care ieri a luat 14 puncte”, a spus Theo.

Ciprian a fost impresionat de gestul lui Theo:

„La gestul ăla mi-a dat lacrimile. Nu-mi doream nici să plec acasă, dar nici să mă întorc în bucătărie în dauna lui Theo. M-am simțit foarte rău pentru că efectiv trebuia să arunce pe unul dintre noi, iar Theo a făcut acel gest de gentlman, de supraom”, a spus Ciprian cu lacrimi în ochi.

„Ai grijă de tine, copile! Îmi pare rău că se termină aici”, i-a spus Florin Dumitrescu lui Theo, înainte ca el să părărsească show-ul culinar.

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent valoros... Chefi la cuţite, lider de audienţă pe toate categoriile de public. Echipa albastră pierde al doilea bucătar în sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x