Antena Căutare

Keed a lansat piesa „Chefi la cuțite” și versurile i-au surprins pe fani! Ce mesaj ascund

Keed din celebra trupă Șatra Benz a lansat recent piesa „Chefi la cuțite”, la scurt timp după ce a ajuns să facă parte din echipa albastră, condusă de Florin Dumitrescu.

keed stand pe canapea in culise la chefi la cutite Galerie
După bootcamp, Keed a ajuns in echipa albastră de la „Chefi la cuțite”, condusă de Florin Dumitrescu | Antena 1

Bogdan David Ioniță este cunoscut de mulți sub pseudonimul Keed și mai ales ca membru al celebrei trupe Șatra Benz.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, artistul în vârstă de 32 de ani a decis să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o rețetă de vită cu tăiței „cu draci pe ei” și se pare că mâncarea sa a fost atât de bună, încât a primit două cuțite din partea temuților jurați. Acum, cântărețul i-a surprins pe toți cu lansarea piesei numite „Chefi la cuțite”!

Keed de la Șatra Benz a lansat piesa „Chefi la cuțite”, după ce a ajuns în echipa lui Florin Dumitrescu

Artiștii și vedetele care vin în sezonul 9 „Chefi la cuțite” primesc din partea chefilor cuțitul de argint, oferit prietenilor și invitaților speciali ai îndrăgitului show culinar. În cazul lui Keed, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus pe masa jurizării atât cuțitul de argint, cât și cel negru, ce asigura un loc în bootcamp. Fără să mai stea pe gânduri și extrem de fericit de reușita sa, cântărețul din Șatra Benz a ales să meargă în etapa următoarea. Acum, la scurt timp după ce a ajuns în echipa albastră, acesta nu doar că a demonstrat că este priceput la gătit, ci a lansat și o piesă numită „Chefi la cuțite”.

Citește și: Cum a reacționat Răzvan Fodor, când a văzut-o pe Irina Fodor prezentând Chefi la Cuțite: „Poate fac atac cerebral"

Chiar dacă bootcampul din sezonul 9 a adus două probe dificile în care zeci de concurenți au fost nevoiți să impresioneze cu rețete gustoase și executate corect, iată totuși că tânărul Keed a reușit să treacă peste orice obstacol și să ajungă în echipa albastră condusă de Florin Dumitrescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii au fost încântați atunci când au descoperit că acesta a lansat piesă „Chefi la cuțite” și mulți au propus ca melodia să fie folosită în cadrul show-ului culinar de la Antena 1.

Miercuri, 5 mai 2021, Keed de la Șatra Benz a lansat piesa „Chefi la cuțite” pe YouTube și, în doar câteva ore, aceasta a adunat mii de vizualizări. Mai mult decât atât, artistul a făcut senzație și a primit numeroase laude din partea urmăritorilor săi. Versurile melodiei sunt inspirate din sezonul anterior al show-ului și fac trimitere inclusiv la concurenți, battle-uri sau întâmplări din bucătărie.

Citește și: Prima reacție a Ginei Pistol, după retragerea de la Chefi la cutite: „N-am fost în apele mele trei zile”

Acum, fanii speră că idolul lor va face o figură bună și va ajunge cât mai departe în competiție, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Radu Micu, mesaj emoționant după eliminarea de la Chefi la cutite: „Veni vidi vici”. Ce a transmis actorul... Cum arăta Florin Dumitrescu fără păr, acum 11 ani. Imaginea în care nu îl vei recunoaște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x