Mihai Dumitriu are 26 de ani și se recomandă a fi bucătar profesionist din anul 2010. Cu cei șase experiență, a venit în bucătăria ”Chefi la cuțite” pentru a demonstra că utilul și plăcutul se îmbină întotdeauna armonios, iar rezultatele pot fi spectaculoase.
”Stiu că pot să impresionez!”, și-a început Mihai prezentarea. Povestea lui e interesantă. A început o facultate în România, însă și-a dat seama că nu e calea spre împlinire. A renunțat la studii și a plecat în Aglia ca să învețe tainele bucătăriei.
Zis și făcut! A absolvit celebra școală a lui chef Gordon Ramsay, unul dintre cei mai renumiți și apreciați bucătari din lume, și a luat cu asalt restaurantele din Londra. Acum, a venit la „Chefi la cuțite” pentru a-și pune la bătaie toată experiența acumulată în Anglia. Tot acolo a avut ocazia să lucreze și în restaurantul lui Ramsay.
A ales un preparat franțuzesc, cu vită, fois gras și trufe, cu care s-a prezentat încrezător în fața chefilor.
S-a lăsat cu povești, asta pentru că, la cei 26 de ani, Mihai are destule amintiri. Le-a povestit juraților cum a luat prima palmă peste ceafă chiar de la maestrul Ramsay. Motivul? A aruncat la gunoi o bucățică de unt.
A luat două cuțite, a mai adunat ceva experiență și merge mai departe în competiția celor mai buni bucătari!
Noi concurenți, noi talente de descoperit în bucătărie! Juraţii ascut cuțitele în cel de-al cincilea episod "Chefi ... Cuțitul de la Scărlătescu, visu' la femei! ”Dar ce-are, doamnă, de îl vreți numai pe el? Acum veniți și pupați-l!”...