Antena Căutare

Noi concurenți, noi talente de descoperit în bucătărie! Juraţii ascut cuțitele în cel de-al cincilea episod "Chefi la cuţite" (LIVE TEXT)

Jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au revenit în competiția culinară mult mai determinați să câștige. După ce trofeul primului sezon a fost adjudecat de echipa Bontea, ceilalți doi vor revanșa. Concurenți noi, talente de descoperit, povești de viață, dar și dialoguri savuroase. ”Chefi la cuțite” are o singură definiție: show total!

Jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au revenit în competiția culinară mult mai determinați să câștige. După ce trofeul primului sezon a fost adjudecat de echipa Bontea, ceilalți doi vor revanșa. Concurenți noi, talente de descoperit, povești de viață, dar și dialoguri savuroase. ”Chefi la cuțite” are o singură definiție: show total!

Startul celui de-al cincilea episod l-a dat Mihai Dumitriu. Are 26 de ani și se recomandă a fi bucătar profesionist din anul 2010. Cu cei șase experiență, a venit în bucătăria ”Chefi la cuțite” pentru a demonstra că utilul și plăcutul se îmbină întotdeauna armonios, iar rezultatele pot fi spectaculoase.

”Stiu că pot să impresionez!” A luat două cuțite, a mai adunat ceva experiență și merge mai departe în competiția celor mai buni bucătari!

Alexandra Raluca Fronea vine din Iași, are 26 de ani și nu e expert în bucătărie, ci în vânzări. A venit alături de soț, despre care spune care are mai multe emoții decât ea.

Nu primeşte niciun cuţit momentan, poate altădată…

Cel de-al treilea concurent este Mihaela Enache. La cei 46 de ani, i-a mai cunoscut pe chefi. Pe chefi, adică pe chef Scărlătescu!

Ei bine, de la primul contact vizual începe distracția! ”Mă mai țineți minte?”, îl întreabă concurenta pe chef Scărlătescu. ”V-am contactat pentru o vacanță pe un vas de croazieră”, își continuă povestea.

Și ce să vezi? Tocmai el nu i-a dat cuțitul! Le-a luat, în schimb, pe celelalte două și merge mai departe!

Cristian Marius Nistor, pe numele lui, s-a născut în Belgia, acum 23 de ani. Părinții lui sunt români, însă prin țara nostră vine doar în vacanță.

Calcan cu varză chinezească este propunerea lui pentru ”Chefi la cuțite" pentru care a şi luat cuţitul.

Lucrează cu bani, iar miza sunt banii! Valentina Neagu este economist, are 43 de ani și a venit la ”Chefi la cuțite” sigură pe ea și cu un scop precis.

”Am venit să câștig, vreau să vă iau banii pentru că am nevoie de ei”, a mărturisit concurenta.

Chifteluțele în foi de ceapă i-au cam dat bătăi de cap concurentei, însă după ce l-a ales drept preferat pe chef Scărlătescu, drept cel mai frumos pe chef Botea, dar și cel mai gingaș pe chef Dumitrescu, doamna Valentina a luat cuțitul și merge mai departe!

E un gentleman, are 52 de ani şi este antrenor de box! Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu Marian Cocoş din Bucureşti.

Ştim, prima întrebare este şi pe buzele dumneavoastră: care să fie legătură între cele două mari pasiuni ale concurentului nostru? Competiţia oare? Sau cele două să fie combinaţia perfectă?

Antrenorul nostru de box a luat trei cuţite.

Zamfir Victoria are 53 de ani şi este contabilă, însă pasiunile pentru gătit, dar mai ales pentru Chef Cătălin Scarlatescu au convins-o să vină la emisiune.

Bucureşteanca s-a decis să vină la “Chefi la cuţite” după ce Chef Scarlatescu a vizitat-o sezonul trecut cu ocazie câştigării rubricii “Chef Delivery”, aşa că a lăsat emoţiile acasă şi a sosit în studioul emisiunii pentru a găti “SUPĂ DE CEAPĂ”.

Primeste un singur cuţit, dar multe felicitări pentru curaj!

Alex Jhonson Alexander are 45 de ani şi vine din îndepărtata Grenada, Caraibe. A lucrat ca bucătar pe un vas de croazieră, aşa că este încrezător în talentul său.

In această seară pregăteşte crema de sparanghel şi speră să ia cele trei cuţite. A luat doar trei si merge mai departe.

Mihail Dobre are 49 de ani şi a venit la emisiune pentru a arăta că poate, mai ales că soţia i-a spus că suferă de “apărut la TV”. A reuşit sau nu?

Bucureşteanul este dispecer şi îşi încearcă norocul în seara aceasta cu PIFTIE. A primit doar un cuţit pentru curaj.

Loredana Laslău are 30 de ani şi vine tocmai din Bacău. E vorbăreaţă nevoie mare, pasionată de gătit şi îl iubeşte pe ( AŢI GHICIT! ) pe Chef Scărlătescu.

Concurenta pregăteşte "File de halibut cu somon şi alge" si primeşte două cuţite, deci merge mai departe în competiţie.

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 cm". Gătește ca un maestru bucătar!... Mihai versus chefii! Școlit în Anglia de Gordon Ramsay, bucătar de profesie, a primit o palmă peste ceafă pentru că a ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x