Antena Căutare

Cuțitul de la Scărlătescu, visu' la femei! ”Dar ce-are, doamnă, de îl vreți numai pe el? Acum veniți și pupați-l!”

Alexandra Raluca Fronea vine din Iași, are 26 de ani și nu e expert în bucătărie, ci în vânzări. A venit alături de soț, despre care spune care are mai multe emoții decât ea. 

Alexandra Raluca Fronea vine din Iași, are 26 de ani și nu e expert în bucătărie, ci în vânzări. A venit alături de soț, despre care spune care are mai multe emoții decât ea.

”Și-a luat trei cămăși de schimb, nu cred ca în stare să scoată niciun cuvânt”. Ea, însă, e încrezătoare în aptitudinile sale culinare. Căci, vorba aceea, e moldoveancă!

A luat câteva verze și ce-a făcut din ele?? Ei bine, o varză dulce, cu smântână, la care a adăugat niște coaste afumate. Rețetă moldovenească. Un deliciu, spune ea!

Odată ajuns preparatul în fața chefilor, a început runda de presupuneri: e moldovean (aici au potrivit-o pe jumătate), taximetrist??? (hahaha) și mănâncă la autoserviri.

Bine, gata cu ghicitul! Să vedem jurizarea! Dar mai întâi o întrebare: ”În echipa cui ați vrea să fiți dacă treceți mai departe?” Răspunsul preconizat se adeverește: ”La chef Scărlărescu!”, desigur!!!

”Mă iubește femeileee!”, nu-i cântă degeaba colegii lui Scărlătescu, în fiecare zi. Cu o ”iubire” confirmată, dar doar cu un sigur cuțit, Alexandra se întoarce înapoi la Iași. Poate data viitoare!

Mihai versus chefii! Școlit în Anglia de Gordon Ramsay, bucătar de profesie, a primit o palmă peste ceafă pentru că a ar... ”Mă mai țineți minte? Am fost în vacanță împreună!” Chef Scărlătescu a dat anunț matrimonial?! O concurentă l-a dat de g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x