Miruna Bontea face furori pe rețelele sociale. Cum arată fiica lui Sorin Bontea într-o ținută care îi pune trupul în evidență

Chef Sorin Bontea se mândrește cu o fiică superbă. Miruna Bontea are aproape 19 ani și își încântă fanii de pe rețelele sociale cu aparițiile sale încântătoare.

Sorin Bontea se mândrește cu o fiică superbă

Antena 1

Una dintre cele mai mari bucurii din viața lui chef Sorin Bontea este cu siguranță fiica lui. Cu o carieră desăvârșită de chef, Sorin Bontea devine extrem de emoționat când în discuție apare Miruna Bontea.

Miruna Bontea va împlini 19 ani pe 31 iulie și este de o frumusețe rară. Fiica lui Sorin Bontea este urmărită de peste 30 de mii de oameni pe Instagram.

Recent, Miruna Bontea a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare într-un top cu abdomenul la vedere și o pereche de pantaloni scurți. Ținuta sumară îi evidențiază trupul perfect al tinerei.

„Absolut minunată”, „Superbă”, „Câtă frumusețe!”, „Cât te-ai schimbat”, sunt câteva dintre comentariile pe care Miruna Bontea le-a primit în dreptul fotografiilor pe care le-a publicat pe contul său de Instagram.

Miruna Bontea, mesaj emoționant în semifinalele Chefi la cuțite

Recent, la semifinalele de la Chefi la cuțite, Miruna Bontea i-a transmis un mesaj de încurajare tatălui ei și le-a urat succes concurenților săi din echipa verde. În acel moment Sorin Bontea a fost vizibil emoționat și a început să se fâstâcească: „M-am emoționat foarte tare, e fata lui tata. M-am fâstâcit puțin așa, om bătrân”, a mărturisit Bontea cu lacrimi în ochi, imediat după ce a primit un mesaj de încurajare de la fiica sa.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Interviu exclusiv cu finalista Elena Matei. Ce dezvăluiri a făcut după finala sezonului 9

Și Cătălin Scărlătescu a fost uimit să vadă cât de mult s-a schimbat tânăra:

„N-am mai văzut-o pe Miruna de când era mititică. Sorin era foarte emoționat, zici că era el în competiție și că el trebuia să gătească. Dacă îl puneai să spună ceva se bâlbâia”, a declarat Cătălin Scărlătescu când a văzut mesajul video transmis de Miruna Bontea.

Miruna Bontea a participat în urmă cu câțiva ani la Chefi la cuțite, gătind un preparat pe car el-a învățat de la tatăl său. Și atunci, Sorin Bontea a fost extrem de emoționat, când din spatele ușilro închise a apărut fiica lui care venise să-i facă o surpriză.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, declara în 2018 Miruna Bontea.

Chef Sorin Bontea are doi copii, pe Miruna și pe Iulian și o căsnicie car edurează de 26 de ani cu mama acestora. Îndrăgitul chef de la Chefi la cuțite, și câștigătorul sezonului 3 de Asia Express are o carieră de invidiat în bucătărie. De-a lungul timpului chef Sorin Bontea a gătit pentru staruri precum Nicolas Cage, Madonna sau Jean-Claude Van Damme. Recent, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încheiat sezonul cu numărul 9 al celebrului și îndrăgitului show culinar Chefi la cuțite.

Ultimele știri