Antena Căutare

Momente de panică! Sorin Bontea, accident dureros în bucătăria „Chefi la cuțite”! „Vai, Dumnezeule”

În ediția 21 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea s-a rănit grav la mână, în timp ce gătea pentru proba de amuletă.

Momente de panică! Sorin Bontea, accident dureros în bucătăria „Chefi la cuțite”! „Vai, Dumnezeule” Galerie
Sorin Bontea, accident în bucătăria „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, Gina Pistol a anunțat că amuleta 21 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” aduce posesorului său șansa de-a înlocui un concurent din echipa proprie cu un altul, dintr-o altă echipă.

Pentru amuleta 21, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu trebuie să gătească rețete care merg de minune alături de un pahar de vin Chardonnay. Cel care degustă și face jurizarea este celebrul somelier Virgil Mănescu, așa că rețetele alese trebuie să fie unele cu adevărat speciale.

Sorin Bontea, accident dureros în bucătăria Chefi la cuțite

Pentru amuleta 21 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a decis să facă o prepeliță cu piure de cartofi și sos, Florin Dumitrescu și-a încercat norocul cu tartă cu pere, cu cremă de vanilie și pară în vin, în timp ce Cătălin Scărlătescu a fost de părere că la un pahar de vin Chardonnay merge cel mai bine o bucată de pește, așa că s-a apucat să gătească un black cod cu creveți și sos fructat.

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

Emoțiile au fost mari și n-au lipsit nici accidentele din bucătărie. Lui FLorin Dumitrescu nu i-a ieșit aluatul de tartă, iar Sorin Bontea s-a ars extrem de tare la mână.

citește și: Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu

„Mi s-a lipit mâna de mânerul de la tigaie. Am simțit până în degetul mic de la piciorul drept. Știi pielea de la găină când o prăjești cum se strânge? Așa a fost și la mine”, a mărturisit acesta, la scurt timp după accident.

„Vai, Dumnezeule, dar s-a ars rău de tot”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, atunci când a văzut cum arată mâna colegului său de platou.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ileana Zoltani și-a schimbat viața și a devenit „regina eclerelor”, după ce a venit la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a p... Virgil Mănescu de la „Chefi la cuțite”, impresionat de una dintre farfuriile chefilor! „Pot să o sun pe mama?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x