Antena Căutare

Narcisa Birjaru, imagine de colecție alături de soțul său. Ce mesaj emoționant i-a transmis bărbatului, de ziua lui

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine de colecție alături de soțul său. Hai să vezi cum arată acum tânăra, dar și ce mesaj i-a transmis bărbatului alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Colaj cu Narcisa Birjaru la Chefi la cuțite Galerie
Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine de colecție alături de soțul său | Antena 1

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, este foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Tânăra preferă să își țină familia cât mai departe de ochii curioșilor din mediul online, motiv pentru care postările sale sunt tot mai rare.

Fosta concurentă a show-ului culinar nu a mai apărut de o perioadă lungă pe micile ecrane ale telespectatorilor, însă nu uită ca din când în când să își mai surprindă prietenii virtuali din cu câte o imagine.

De curând, Narcisa Birjaru a publicat o fotografie de colecție alături de bărbatul care a cucerit-o. Aceasta s-a fotografiat lângă soțul său într-o ipostază tandră, iar mai apoi a distribuit poze pe contul de Instagram.

Cum arată acum Narcisa Birjaru. Câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite i-a transmis un mesaj emoționant partenerului său

La mai bine de un an de la Finala sezonului 9 Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru este neschimbată. Tânăra a rămas așa cum telespectatorii au cunoscut-o în urmă cu ceva timp, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online.

Recent, fosta concurentă a show-ului culinar alături de soțul său. Aceasta a îmbrăcat o ținută albă care i-a scos în evidență bustul generos, dar și frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Ce face Narcisa Birjaru la 4 luni după ce a câștigat Chefi la cuțite. Imaginea cu soțul ei, la care fanii au reacționat imediat

Prin intermediul postării, Narcisa Birjaru a ținut neapărat să-i transmită partenerului său o urare de ziua lui. Fotografia a strâns mai bine de 300 de like-uri, dar și câteva mesaje din partea prietenilor virtuali.

La mulți ani, inima mea ♥️♥️♥️”, a fost descrierea emoționantă pe care a folosit-o tânăra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soțul Narcisei Birjaru nu a putut sta indiferent la o astfel de postare, motiv pentru care comentariul său nu a întârziat să apară.

„Mulțumesc ❤ te iubesc 🙏🏻”, a scris acesta.

Narcisa Birjaru a impresionat cu talentul său culinar în sezonul 9 Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru s-a făcut remarcată încă din preselecțiile sezonului 9 Chefi la cuțite. Tânăra i-a impresionat pe cei trei jurați cu talentul său remarcabil în artele culinare, dar și gustul pe care îl dă preparatelor.

Fosta concurentă a reușit să intre în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Aceasta a avut un parcurs uimitor în timpul emisiunii, iar preparatele ei savuroase au adus-o direct în Marea Finală a show-ului, unde a concurat cu alți colegi foarte buni.

Citește și: Ipostaza în care a fost surprinsă Narcisa Birjaru, după ce nu a mai fost activă pe rețelele de socializare o perioadă însemnată

Lupta a fost una aprigă pentru cei trei finaliști, însă cea mai bună farfurie a câștigat. Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au savurat din plin preparatele concurenților, iar într-un final au luat o decizie importantă pentru sezonul 9 Chefi la cuțite.

În ultima ediție a show-ului matrimonial emoțiile și tensiunile s-au simțit la cote maxime, însă așteptarea a luat sfârșit atunci când Gina Pistol și-a făcut apariția în platou. Prezentatoarea TV a strigat în gura mare că cea care va duce premiul cel mare acasă este Narcisa Birjaru.

Exclusiv. Cătălin Scărlătescu, detalii neștiute despre cum i-a cunoscut pe Dumitrescu și Bontea. Cum arăta acum 10 ani... A primit cadou de nuntă din partea soției înscrierea în sezonul 10 Chefi la cuțite. Povestea românului venit din Germani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x