Antena Căutare

Nina Hariton a recunoscut ce relație există între ea și Constantin Onuț, de fapt. Ce a dezvăluit după Chefi la cuțite sezonul 11

Nina Hariton a câștigat sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. La scurt timp după competiție, aceasta a dezvăluit ce relație este între ea și Constantin Onuț, de fapt.

colaj foto cu nina hariton si constantin onut la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Nina Hariton a dezvăluit un detaliu neașteptat, după finala Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a fost unul spectaculos și plin de porții generoase de emoții. Marea finală s-a jucat între cele trei cuțite de aur, o adevărată premieră pentru istoria emisiunii. Astfel, ultima confruntare a fost între Pablo (Dumitru Paul Tudosescu), Laurențiu Neamțu și Nina Hariton, aceasta din urmă devenind astfel și marea câștigătoare a sezonului 11 Chefi la cuțite.

La scurt timp după competiție, Nina Hariton a recunoscut în ce relație a rămas cu Constantin Onuț, de fapt.

Nina Hariton a dezvăluit ce relație există între ea și Constantin Onuț, de fapt, după finala Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

În sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, de-a lungul confruntărilor pe echipe, fanii emisiunii au putut observa că nu puține au fost situațiile în care au ieșit „scântei” între Nina Hariton, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, și Constantin Onuț, concurentul lui Sorin Bontea, care a fost pentru scurt timp și în echipa lui Florin Dumitrescu.

Citește și: În ce relații au rămas Nina Hariton și Pablo de la Chefi la cuțite, după ce concurentul echipei negre a luat-o pe Monica în Finală

Au fost și momente în care cei doi s-au „atacat” la proba individuală, însă nu mică a fost surpriza publicului atunci când Nina Hariton și-a ales echipa pentru marea finală și l-a ales pe Constantin Onuț să lucreze pentru ea. Aceasta i-a recunoscut meritele și pregătirea și a explicat că se bazează pe experiența colegului său de echipă.

Deși între ei au existat și tensiuni, finala i-a făcut să fie uniți. Constantin a dat dovadă de fair play și chiar a oferit sfaturi salvatoare în timpul probei de gătit.

După competiție, Nina Hariton a avut cuvinte de laudă la adresa fiecărui concurent din echipa, inclusiv pentru Constantin Onuț.

Citește și: Anunțul făcut de Nina Hariton, imediat după victoria de la Chefi la Cuțite. Ce decizie surprinzătoare a luat câștigătoarea

Surpriza cea mare a venit câteva zile mai târziu, atunci când, întrebată de urmăritorii săi de pe Instagram în ce relație au rămas cei doi, aceasta a spus că „într-o relație foarte bună” și că urmează „să pregătească ceva împreună”. Așa cum era de așteptat, dezvăluirea a stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Rămâne de văzut ce pregătesc cei doi împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a adus o aventură culinară de neuitat. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au întrecut la jocurile pentru amuletă și au cunoscut zeci de bucătari și pasionați de bucătărie, în etapa degustărilor pe nevăzute.

Apoi, după ce și-au format echipele, cei trei chefi au dat startul confruntărilor. Battle după battle și duel după duel, fiecare chef și fiecare concurent a încercat să obțină victorie după victorie și să ajungă în semifinala cu cât mai mulți concurenți. În ultimele battle-uri, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au folosit ultimele amulete rămase, în speranța că își vor ajuta echipele.

În marea finală s-au calificat Nina Hariton, Laurențiu Neamțu și Dumitru Paul Tudosescu (Pablo), cele trei cuțite de aur de la Chefi la cuțite sezonul 11. A fost un moment memorabil pentru istoria show-ului de la Antena 1, căci a fost pentru prima oară când în finală au ajuns toate cuțitele de aur. După o probă de gătit care a durat 3 ore și jumătate, concurenții au fost jurați pentru starter, main course și desert de către cei mai apreciați și cunoscuți bucătari din România. Câștigătorul s-a ales în funcție de notele primite și astfel, Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11 și trofeul de 30.000 de euro.

Urmărește tot sezonul 11 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

În ce relații au rămas Nina Hariton și Pablo de la Chefi la cuțite, după ce concurentul echipei negre a luat-o pe Monica... Dumitru Paul Tudosescu (Pablo) de la Chefi la cuțite sezonul 11 a dezvăluit ce a pățit după emisiune. Cum și-a găsit fra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x