Antena Căutare

Anunțul făcut de Nina Hariton, imediat după victoria de la Chefi la Cuțite. Ce decizie surprinzătoare a luat câștigătoarea

La scurt timp după ce a câștigat Chefi la Cuțite sezonul 11, Nina Hariton și-a luat susținătorii prin surprindere. Ce planuri de viitor are câștigătoarea show-ului culinar

colaj foto nina hariton castigatoarea chefi la cutite sezonul 11 Galerie
La scurt timp după ce a câștigat Chefi la Cuțite sezonul 11, Nina Hariton și-a luat susținătorii prin surprindere cu planurile sale de viitor | Antena 1

În ediția difuzată pe 20 iunie 2023, din Chefi la Cuțite sezonul 11, Nina Hariton a plecat acasă cu cel mai râvnit premiu din domeniul culinar. Pentru prima dată în istoria competiției, toți cei trei finaliști au fost câștigătorii cuțitelor de aur, însă numai unul a reușit să convingă jurații - nume mari din lumea gastronomiei - că merită să câștige. Iar la final, pe farfuria de aur a fost scris numele acesteia.

Citește și: Ce mesaj a transmis Nina Hariton după ce a câștigat finala Chefi la cuțite sezonul 11. Ce detaliu i-a surprins pe mulți

Decizia luată de Nina Hariton după victoria de la Chefi la Cuțite sezonul 11

După ce, în preselecții, Nina Hariton i-a promis lui Chef Sorin Bontea că vor merge împreună în finală, aceasta s-a ținut de cuvânt. Aceasta a făcut chiar mai mult de atât, și alături de echipa pe care și-a alcătuit-o în finală a reușit să câștige trofeul Chefi la Cuțite și premiul cel mare, 30.000 de euro.​

Inivitată în platoul Observator, câștigătoarea sezonului 11 Chefi la Cuțite a vorbit despre ce a însemnat experiența aceasta pentru ea. În plus, a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe mulți.

„Încă mai am zâmbetul pe față și de dimneață, toți oamenii mă inundă cu mesaje, cu vorbe frumoase și nu mă pot liniști, nu-mi vine a crede”, a mărturisit Nina Hariton. „Nu mă așteptam, dar speram foarte mult pentru că acesta a fost scopul meu inițial în concurs. Nu am renunțat niciodată să cred, până în momentul în care Gina a anunțat numele meu. Nicio clipă nu m-am îndoit de faptul că eu pot”, a mai adăugat ea.

Aceasta a amintit și meniul pe care l-a servit juraților și i-a adus victoria în finala de aseară: biscul de homar, felul principal format dintr-un cod în stil japonez, care a mai adus victoria echipei roșii în concurs și desertul „ad-hoc”.

Nina Hartion spune despre ea că întotdeauna i-a plăcut să mănânce sănătos și este adepta gătitului în casă, din ingrediente proaspete, de la producători. Așadar, în acest context, în urma participării și căștigării show-ului culinar, ea a hotărât să își adune toate rețetele, dar și secretele într-o carte de bucate.

„Cu ocazia Chefi la Cuțite și câștigul acestui concurs, am început să scriu și o carte de bucate. O carte cu tehnici, rețete și secrete din bucătăria mea”, a dezvăluit câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 11.

„Pentru cei care doresc să facă o carieră în bucătărie, eu le-aș spune doar așa: dacă iubești să gătești și dacă iubești să îți pui sufletul pe farfurire, atunci mergi să faci o școală de bucătari și încearcă să faci ceva deosebit”, a mai transmis Nina Hariton.

Citește și: Ce mesaj a transmis Sorin Bontea, după ce Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11. Fanii au reacționat imediat

Nina Hariton este câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 11

Pentru prima dată în istoria competiției, toți cei trei finaliști au fost câștigătorii cuțitelor de aur: Laurențiu Neamțu, cel care a obținut această distincție din partea lui Florin Dumitrescu, Paul Tudosescu, cel care a primit cuțitul de aur din partea lui Cătălin Scărlătescu, și Nina Hariton, prima femeie care a câștigat cuțitul de aur la show-ul culinar, obținându-l din partea lui Sorin Bontea.

Cei trei finaliști au avut de pregătit un meniu à la carte, cu aperitiv, fel principal și desert, fiecare bazându-se pe o echipă formată din foști concurenți ai acestui sezon.

După o așteptare copleșitoare a verdictului, victoria i-a revenit Ninei Hariton: concurenta lui Chef Sorin Bontea a câștigat marele trofeu și premiul de 30.000 de euro.

”E un vis minunat ceea ce trăiesc. Nici nu mi-am dat seama ce se întâmplă când mă luau toți colegii în brațe. Trofeul acesta este și pentru ei – pentru colegii din echipa pe care am avut-o în Finală – dar mai ales pentru Chef Bontea, care a avut încredere în mine și mi-a oferit cuțitul de aur atunci când eu i l-am cerut, în acel moment memorabil din preselecții”, a mărturisit Nina, printre lacrimi de bucurie.

”Sunt atât de mândru de Nina. Nu-mi vine să cred! Și dacă stai să te gândești, ea m-a ales, de fapt, pe mine, în preselecții. Mi-a promis atunci că ajungem în Finală și s-a ținut de promisiune, ba chiar a depășit-o”, a spus Chef Bontea.

Cătălin Scărlătescu a făcut o dezvăluire neașteptată, chiar înainte să se afle câștigătorul Chefi la cuțite! Ce a recuno... Ce mesaj a transmis Laurențiu Neamțu după finala Chefi la cuțite sezonul 11. Ce a recunoscut și ce a zis despre Nina și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x