Antena Căutare

Okpata Godspower Morris i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! „Miroase a mâncare de câini”

După ce a pregătit o supă egusi, o mâncare africană, concurentul Okpata Godspower Morris din ediția 19 a sezonululi 8 „Chefi la cuțite” a urmărit cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Okpata Godspower Morris i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! „Miroase a mâncare de câini” Galerie
Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânărul din Nigeria a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” plin de încredere și cu dorința de a-i impresiona pe cei trei jurați. Acesta a ales să pregătească supă egusi cu mult curry, un preparat din bucătăria africană, mai puțin cunoscut românilor.

Okpata Godspower Morris a explicat faptul că și-a dorit astfel să prezinte și românilor o rețetă africană, pe care o pot încerca acasă, dacă își doresc.

Okpata Godspower Morris a făcut senzație la emisiunea Chefi la cuțite

După ce a terminat de pregătit farfuriile, nigerianul a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de cei trei jurați ai show-ului „Chefi la cuțite”.

citește și: Okpata Godspower Morris de la „Chefi la cuțite” este nigerianul care e viral pe YouTube! Are vlog cu experiența sa din România

„Trebuie să ai curaj să vii cu așa ceva. Miroase a mâncare de câini”, a exclamat Cătălin Scărlătescu, după ce a descoperit mâncarea din farfurie.

Au încercat cei trei să-și dea seama cine a putut găti un asemenea preparat și singurul căruia i-au plăcut aromele din farfurie a fost Florin Dumitrescu.

citește și: Sonia Ferrari, o adevărată apariție la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Am făcut operație de schimbare de sex în Thailanda”

Odată ajuns în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, concurentul i-a uimit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu numele său, Godspower, care înseamnă „puterea lui Dumnezeu”. Am descoperit apoi mai multe detalii despre copilăria acestuia, despre vlogul pe care îl are și despre experiențele sale în România.

După ce am râs cu lacrimi la glumele și dezvăluirile făcute de tânăr a urmat, inevitabil, și verdictul dat de cei trei jurați „Chefi la cuțite”. Deși preparatul a fost unul neobișnuit, concurentul a primit șansa de-a merge mai departe, în competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Okpata Godspower Morris de la „Chefi la cuțite” este nigerianul care e viral pe YouTube! Are vlog cu experiența sa din R... Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut un pact la amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”! „O să schimbe soarta jo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x