Primul Battle a început în forță, iar, spre surprinderea tuturor, Chef Ștefan Popescu a jucat strategic și și-a activat primele două amulete, făcând un schimb neașteptat de concurenți cu echipa lui Chef Richard, dar și furându-i amuleta lui Chef Orlando Zaharia care îi permitea acestuia să salveze un concurent de la eliminare și să intre direct în echipa lui.
După ce Irina Fodor a anunțat tema ediției, concurenții au început să gătească, dar și să resimtă imediat presiunea timpului și așteptările ridicate care i-au pus la grea încercare. Cu toate acestea, Antonia, concurenta din echipa lui Chef Ștefan Popescu, a decis să părăsească competiția pentru că nu ar fi putut rezista presiunilor din jurul ei.
Toate echipele au intrat la duel, însă echipa mov și cea portocalie au trimis numai jumătate din concurenți în lupta din ediția 18 a sezonului 15 Chefi la cuțite. În cele din urmă echipa mov a fost cea care a pierdut un concurent din cauza punctajului obținut (7 puncte).
Ceilalți concurenți s-au bucurat de rezultatele obținute, iar printre aceștia se numără și Olimpia (echipa verde), care a obținut punctajul maxim al ediției, și anume, 16 puncte.
Olimpia a riscat totul cu o mămăligă în straturi cu porumb fiert și copt și a obținut punctajul maxim al ediției 18 Chefi la cuțite
Deși nu a fost singura care a obținut punctajul maxim, Olimpia Giovana Stemate a reușit să îi impresioneze pe chefi cu adevărat.
Ea a pregătit un preparat inedit care a stârnit multe reacții de apreciere din partea juraților și nu i-a venit să creadă că tot ce i se întâmplă este adevărat.
Chefii au aplaudat-o și au felicitat-o atunci când au auzit că farfuria îi aparține, în timp ce ea trăia unele dintre cele mai puternice emoții din competiție.
„Super! Wow! Bravo! Wow! Chiar gustoasă, foarte gustoasă, foarte bună!” au exclamat cei patru jurați care s-au declarat mulțumiți de ceea ce a pregătit Olimpia.
„Îmi venea să plâng, să râd, să mă bucur în același timp și nu-mi venea să cred! 16 puncte?! Nu mă așteptam să iau punctaj maxim în prima probă individuală sub nicio formă, mă gândeam la 8” a mărturisit aceasta la testimoniale.
„Mi-au luat-o din față că altfel o mâncam pe toată! Doamne cât a fost de bună, felicitări, bravo!” i-a spus Chef Alexandru Sautner concurentei, în timp ce colegii ei o aplaudau.
„Așa când o vezi la prima vedere, zici da mă, simplă așa tradițională, dar când am mâncat, Doamne, voiam să o termin pe toată! Misto mă, porumbul ală crocant, un pic ars, cu brânză, cu bacon, Doamne... ce gustoasă era. 4 puncte!” a mărturisit și Chef Richard la testimoniale.
„Eu am dat 4 puncte pentru că mie chiar mi-a plăcut. Nu era o farfurie neapărat de 5 puncte, dar o farfurie foarte bună!” a spus și Chef Orlando Zaharia.
Ești o persoană creativă și îți place să răspunzi provocărilor? Vlad Cazino te invită să învârți roata magică a ingredientelor nebune și să creezi cea mai trăznită rețetă posibilă. Învârte roata, descoperă ingredientul surpriză cu care va trebui să creezi o rețetă cu un nume cât mai creativ. Săptămânal, cele mai inventive rețete vor fi premiate cu vouchere în valoare de 250 de lei, iar la final cu marele premiu: un voucher de 1.500 lei. Înscrie-te la concurs pe https://roataretetelor.a1.ro/.