Antena Căutare

Parcă-i știm de undeva! Matinalii Observatorului și-au etalat talentele culinare: Olivia Păunescu și Valentin Butnaru au făcut show în bucătărie

Trioul imbatabil de jurați a avut parte și în acest sezon de farfurii excepționale, spectacol, dar și multe surprize- atât sub cloșurile misterioase, cât și în spatele ușilor de jurizare.

Trioul imbatabil de jurați a avut parte și în acest sezon de farfurii excepționale, spectacol, dar și multe surprize- atât sub cloșurile misterioase, cât și în spatele ușilor de jurizare.

Multe fețe cunoscute și-au facut apariția pentru a-i surprinde, dar și pentru a-și testa limitele la bancul de lucru. După Viorica și Ioniță de la Clejani sau Tarcel Toader, în bucărie au intrat îndrăgiții prezentatori ai Observatorului Matinal, Olivia Păunescu și Valentin Butnaru.

Cei doi formează o echipă la pupitrul de știri de mai bine de cinci ani, motiv pentru care au încredere că vor comunica la fel de bine și într-o sesiune tensionată de gătit. Vali și Olivia recunosc că bucătăria nu este punctul lor forte, căci amândoi au hobby-uri în afara sferei gastronomice: dacă Olivia este pasionată de design vestimentar, Vali este un împătimit al squash-ului.

Totuși, s-au străduit să facă o figură bună în fața celor trei chefi și le-au pus în farfurii tagliatele cu creveți. Ce a ieșit?

"Vrem să simțim și noi emoțiile pe care le-a trăit mama!" Copiii unei semifinaliste din sezonul 3 i-au impresi... Chef Bontea, mai impresionat ca niciodată: "Sărut mâna pentru masă!" Tradițiile românești au stat la loc de ci...
Remedii împotriva răcelii și gripei. Cum îți poți stimula imunitatea
Pentru că a venit sezonul rece și cazurile de viroze sunt tot mai dese, ți-am pregătit o...
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022.  Săgetătorii vor lucra din greu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022 spune că Săgetătorii vor lucra din greu astăzi pentru...
Ultimele știri
x