Chefi la cutite

Parcă-i știm de undeva! Matinalii Observatorului și-au etalat talentele culinare: Olivia Păunescu și Valentin Butnaru au făcut show în bucătărie

 

Trioul imbatabil de jurați a avut parte și în acest sezon de farfurii excepționale, spectacol, dar și multe surprize- atât sub cloșurile misterioase, cât și în spatele ușilor de jurizare.

Multe fețe cunoscute și-au facut apariția pentru a-i surprinde, dar și pentru a-și testa limitele la bancul de lucru. După Viorica și Ioniță de la Clejani sau Tarcel Toader, în bucărie au intrat îndrăgiții prezentatori ai Observatorului Matinal, Olivia Păunescu și Valentin Butnaru.

Cei doi formează o echipă la pupitrul de știri de mai bine de cinci ani, motiv pentru care au încredere că vor comunica la fel de bine și într-o sesiune tensionată de gătit. Vali și Olivia recunosc că bucătăria nu este punctul lor forte, căci amândoi au hobby-uri în afara sferei gastronomice: dacă Olivia este pasionată de design vestimentar, Vali este un împătimit al squash-ului.

Totuși, s-au străduit să facă o figură bună în fața celor trei chefi și le-au pus în farfurii tagliatele cu creveți. Ce a ieșit?


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>