Antena Căutare

Preparatul “cu aripi de îngerași” al lui Vincent Lointier l-a impresionat pe Sorin Bontea! Ce punctaj imposibil a vrut să-i dea

După ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost dezamăgiți de primele farfurii gătite de concurenți în duelul 6 Chefi la cuțite, două farfurii au reușit să îi impresioneze.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

În ediția 33 Chefi la cuțite, echipa lui Cătălin Scărlătescu a ieșit învingătoare. Echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost nevoite să gătească din nou, în proba individuală, cu o temă care a dat bătăi de cap concurenților - lactate.

Farfuria lui Vincent Lointier l-a impresionat pe Sorin Bontea în degustarea ediției 33 Chefi la cuțite

Chiar dacă primele farfurii de pe bandă i-a dezamăgit pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, preparatul lui Vincent Lointier a dat pe spate chefii.

Citește și: Vincent Lointier e francezul care i-a fermecat pe jurații „Chefi la cuțite”! „Sunt bucătar de la 15 ani, acum lucrez în Cluj”

Vincent Lointier a decis să pregătească un desert special, cu un mic adaos de rozmarin, care a impresionat chefii atât de mult încât l-au numit “desertul perfect de vară”.

Și ceilalți concurenți au fost impresionați de farfuria bucătarului, în special Kani, care a spus că preparatul are “aripi de îngerași”.

Lui Chef Sorin Bontea i-a plăcut atât de mult farfuria lui Vincent, încât a vrut să îi dea un punctaj imposibil pentru degustarea din duel - 10 puncte.

Cealaltă farfurie care i-a impresionat pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu a fost cea a lui Ionuț Belei, ce a pregătit o cremă de zahăr ars.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dezamăgiți la degustarea ediției 33 Chefi la cuțite! Ce au servit concurenții: “E o v... Eliminare șocantă în ediția 33 Chefi la cuțite! Ce concurent a pierdut Florin Dumitrescu...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x