Antena Căutare

Razi cu lacrimi! Dani își face "K.O." echipa de ”bucătări”: ”În orice este nevoie de un șef, iar eu, știe toată lumea, la asta mă pricep!”

Când spui ”Neatza”, în fiecare dimineață, te gândești la ei! Este echipa cu cea mai mare poftă de viață, oamenii care îți fac ziua mai frumoasă prin intermediul televizorului.

Când spui ”Neatza”, în fiecare dimineață, te gândești la ei! Este echipa cu cea mai mare poftă de viață, oamenii care îți fac ziua mai frumoasă prin intermediul televizorului.

Răzvan, Dani, Flavia, Amalia și Cătălin Oprișan au acceptat provocarea de a găti pentru cei trei chefi, într-un show culinar care a celebrat 23 de ani de Antena 1.

Într-o mare de haz, Dani al nostru scoate cele mai simpatice replici atunci când realizează că el și bucătăria n-au foarte multe în comun:

”Fetele astea n-au nicio strategie, umblă pe aici ca șoarecii. Iar orice activitate are nevoie de un șef, iar eu, știe toată lumea, mă pricep de minune la asta”, a exclamat, amuzat, Dani.

Doamne, ce sexy și apetisant! Anna Lesko, o gospodină extrem de fierbinte! Vedeta gătește și aprinde fantezii tuturor! (... Chefii au auzit??? Răzvan Simion şi-a tăiat degetul: ”Băi, ați scos unghia ăstuia din mâncare?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x