Antena Căutare

Reacția uluitoare a lui Sorin Bontea în online, după ce a intrat în semifinala sezonului 11 Chefi la cuțite cu patru concurenți

Chef Sorin Bontea a avut o reacție uluitoare în mediul online, după ce a intrat în semifinala sezonului 11 Chefi la cuțite cu patru concurenți. Matthew Ehsanmehr, Nina Hariton, Monica Pușcoiu și Constantin Onuț îl vor reprezenta pe jurat în următoarea etapă a competiției.

Colaj cu chef Sorin Bontea și concurenții din echipa roșie în mai multe ipostaze la Chefi la cuțite Galerie
Chef Sorin Bontea a avut o reacție uluitoare în mediul online, după ce a intrat în semifinala sezonului 11 Chefi la cuțite cu patru concurenți | Antena 1

Ultimul battle din sezonul 11 Chefi la cuțite a adus o lovitură dură pentru chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, dar și un motiv pe bucurie pentru chef Sorin Bontea. George Borșaru și Luna Morgaciova din echipa gri au fost eliminați înainte de semifinală.

De asemenea, George Popescu din echipa neagră a părăsit competiția show-ului culinar. Astfel, cei care merg mai departe în etapa următoare a concursului sunt Nina Hariton, Constantin Onuț, Monica Pușcoiu, Matthew Ehsanmehr, Laurențiu Neamțu, Mihaela Zahariea, AnaMaria Ijac (Anica) și Paul Tudosescu (Pablo).

Chef Sorin Bontea a câștigat ultima probă a sezonului, fapt care i-a dus pe cei patru concurenți ai săi direct în semifinală. Aceștia s-au bucurat enorm la aflarea veștii că au mai primit o șansă să ajungă la marele premiu.

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat înainte de semifinala Chefi la cuțite. Ce a spus despre George Borșaru și Luna Morgaciova

După victoria glorioasă, juratul și membrii echipei sale au savurat din plin o bere și au discutat despre dorința de a ajunge cu trei concurenți în Marea Finală a emisiunii.

Ce a publicat chef Sorin Bontea în mediul online, după ce echipa roșie a intrat în semifinală cu patru reprezentanți

Pentru că fericirea a fost enormă în ediția 36 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 14 iunie 2023, chef Sorin Bontea nu a ezitat să o împărtășească și cu prietenii din mediul online. Acesta a transmis un mesaj uluitor despre victoria lui.

„Bravo, copiii mei, sunt mândru de voi! 🥳 Baftă în semifinală! 😎”, a scris el în dreptul unor imaginii cu semifinaliștii din echipa roșie.

„Și astă seară 🎵 A venit cu banda în gară 🎶 Farfurii-o grămăjoară 🎶 Și-uite așa am 4 semifinaliști!”, a mai adăugat chef Sorin Bontea la descrierea unui videoclip de pe Instagram, vizibil entuziasmat și mândru.

Postările sale au generat o mulțime de like-uri și reacții din partea internauților.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Cine sunt semifinaliștii sezonului 11. Ce concurenți se vor lupta pentru un loc în marea finală

„Vai ce mi-e drag de voi 🔥. Matthew este așa drăguț, se vede cât suflet pune în ceea ce face acolo.”, „Bine roșu!! Sezonul a început și se termină cu proba câștigată de roșii!❤️ Bine Chef Sorin, bine echipă ❤️” sau „Cei mai tari, cel mai suuuper chef!!!!👏”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat înainte de semifinala Chefi la cuțite. Ce a spus despre George Borșaru și Luna Morga... Prima apariție televizată a Amaliei Mihart, după eliminarea din sezonul 11 Chefi la cuțite. Ce mărturisire din inimă a f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x