Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. George Borșaru, Luna Morgaciova și George Popescu au fost eliminați înainte de semifinală

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite, trei concurenți au fost eliminați, după ultimul duel din sezonul 11. Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o lovitură dură, chiar înainte de semifinală. În ediția din 14 iunie 2023, George Borșaru, Luna Morgaciova și George Popescu au părăsit competiția. 

Colaj cu Florin Dumitrescu și concurenții sezonului 11Chefi la cuțite Galerie
În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite, trei concurenți au fost eliminați, după ultimul duel din sezonul 11. Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o lovitură dură, chiar înainte de semifinală | Antena 1

Ultimul battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 a avut ca temă ideea de signature dish. Degustarea a fost făcută de sportive din echipa feminină de catchball din România. Banda a adus o victorie detașată pentru Sorin Bontea și echipa roșie, dar și un duel plin de emoții pentru echipa gri a lui Florin Dumitrescu și cea neagră a lui Cătălin Scărlătescu. Confruntarea individuală s-a terminat cu o triplă eliminare, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată în data de 14 iunie 2023.

Trei concurenți au fost eliminați după ultimul duel, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 14 iunie 2023

Banda a adus o victorie pentru echipa roșie și astfel, Sorin Bontea a ajuns în semifinală cu patru concurenți. Echipa gri și cea neagră au intrat la duelul ce a decis cine sunt cei trei concurenți care au fost eliminați în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 14 iunie 2023.

„E o lovitură în capul pieptului, am rămas fără aer!”,a zis Scărlătescu dezamăgit.

Citește și: Constantin Onuț, reacție complet neașteptată când și-a aflat nota. Ce a urmat: „De ce râzi?!”

„Îmi doresc foarte mult să câștig foarte mult acest sezon”, a zis Dumitrescu, supărat că riscă să piardă concurenți, după duel.

Apoi, primii semifinaliști s-aun retras și în bucătărie și-a făcut apariția Gina Pistol, care a anunțat ce probă de duel urmează:

„Dragii mei, ați ajuns până în acest punct, aveți deja experiență suficientă. Nu cred că trebuie să vă temeți de testul individual. E adevărat că trei dintre voi nu vor ajunge în semifinală. Asta nu înseamnă că nu puteți găti cu plăcere, că chefii nu vor gusta cu plăcere, că nu vă vor lăuda, indiferent de rezultatul acestei probe. Acum ori niciodată, acum este momentul vostru. Îmi pare rău pentru asta, dar trebuie să vă adunați un pic. Să știți că nu e o probă grea, ceva care nu ați mai făcut. Vă spun doar proba: nucile și semințele”, a fost vestea dată de Gina Pistol.

Citește și: Ce mesaj a transmis Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite, chiar înainte de eliminare. Ce reacție a avut după ce a fost salvat

Au urmat 60 de minute pline de emoții, tensiuni și speranța de-a prinde un loc în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11. Unii și-au pus speranța într-un main dish, în timp ce alții s-au bazat pe un desert.

„Astăzi este cewa mai tristă zi, fiindcă vor pleca trei concurenți”, a zis Scărlătescu înainte de degustare.

„A venit și momentul ăsta, cei mai buni trebuie să rămână. Ăsta e concursul”, a zis Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur.

Rând pe rând, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au acordat note, punctând nu doar gustul, ci și aspectul sau imaginația. Apoi a venit și momentul adevăratului: aflarea notelor.

Gina Pistol s-a întâlnit cu chefii și cu concurenții pentru a anunța cine a ajuns în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, dar și cine sunt cei trei concurenți care au fost eliminați, în ediția 36, din data de 14 iunie 2023.

George Borșaru, Luna Morgaciova și George Borșaru au fost eliminați de la Chefi la cuțite sezonul 11, chiar înainte de semifinală

Anica a izbucnit în lacrimi de emoție: „Am conștientizat că e gata. Dacă mă bucur de ceva în toată experiența asta e că mă bucur de toți oamenii pe care i-am cunoscut. Am cunoscut oameni frumoși, am format amintiri”.

„Primul concurent care ajunge în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11 este Laurențiu”, a fost vestea dată de Gina Pistol.

Apoi, rând pe rând, în bucătărie s-au întors și Pablo, Ștefan Nistor, Mihaela Zahariea și Ana Maria Ijac.

Așadar, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, trei concurenți au fost eliminați. Este vorba despre George Popescu, Luna Morgaciova și George Borșaru.

„N-a fost să fie să fiu în semifinală. Nu e nicio problemă”, a zis George Popescu.

„Pentru toată experiența asta sunt mulțumită, fericită. Nu am regrete”, a zis Luna Morgaciova.

„A fost cele mai intense experiențe de care am putut să am parte vreodată”, a mărturisit George Borșaru.

Pentru Florin Dumitrescu a fost o lovitură grea, căci a pierdut doi concurenți.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Ce echipă a câștigat ultimul battle și a intrat direct în semifinală. Ce verdict a adus ... Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Cine sunt semifinaliștii sezonului 11. Ce concurenți se vor lupta pentru un loc în marea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x