Antena Căutare

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat înainte de semifinala Chefi la cuțite. Ce a spus despre George Borșaru și Luna Morgaciova

Florin Dumitrescu a transmis un mesaj neașteptat înainte de semifinala sezonului 11 Chefi la cuțite. În ultimul battle, juratul și-a pierdut doi concurenți. Luna Morgaciova și George Borșaru au fost eliminați.

Colaj cu Florin Dumitrescu în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite alături de concurenții din echipa gri Galerie
Florin Dumitrescu a transmis un mesaj neașteptat înainte de semifinala sezonului 11 Chefi la cuțite. În ultimul battle, juratul și-a pierdut doi concurenți | Antena 1

Marea Finală a sezonului 11 Chefi la cuțite se apropie cu pași rapizi! Au rămas semifinaliștii care abia așteaptă să demonstreze tuturor cât de buni sunt în bucătărie. Chiar dacă le-a fost greu să își ia la revedere de la ultimii trei concurenți eliminați din etapa battle-urilor, aceștia sunt mai pregătiți ca niciodată să ajungă la marele premiu.

În ediția 36 a noului sezon din show-ul culinar, chef Florin Dumitrescu i-a pierdut pe George Borșaru și Luna Morgaciova în timp ce chef Cătălin Scărlătescu i-a mulțumit lui George Popescu pentru tot parcursul în emisiune.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Verdictul uluitor pe care l-a adus banda. De ce l-a îmbrățișat Sorin Bontea pe Matthew Ehsanmehr

Așadar, chef Sorin Bontea a ajuns în semifinală cu Nina Hariton, Constantin Onuț, Monica Pușcoiu și Matthew Ehsanmehr. Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea vor reprezenta echipa gri, iar AnaMaria Ijac (Anica) și Paul Tudosescu (Pablo) echipa neagră.

Ce mesaj a transmis Florin Dumitrescu după eliminarea lui George Borșaru și a Lunei Morgaciova din sezonul 11 Chefi la cuțite

Chef Florin Dumitrescu a legat o strânsă prietenie cu Luna Morgaciova, concurenta pe care a fost nevoit să o trimită în echipa roșie pentru a-l lua pe Constantin Onuț. Deși a fost puțin timp în echipa gri, George Borșaru a reușit să-l cucerească pe jurat cu talentul său în arta culinară și felul carismatic.

La scurt timp de la eliminarea celor doi din competiția sezonului 11 Chefi la cuțite, juratul a ținut să transmită un mesaj emoționant pe contul de Instagram.

„Ai mei, ajunşi până-n ultimul battle: 4 oameni faini, cu care am făcut lucruri frumoase. Felicitări lui Laurențiu şi Mihaelei pentru că au intrat în Semifinală! Felicitări lui George şi Lunei pentru parcursul frumos în această competiţie :-)”, a scris el vizibil mândru de echipă.

„Mulțumesc, chef! A fost o onoare, o placere și a rămas o amintire geeenială! 🤍”, a fost comentariul adăugat de George Borșaru.

Citește și: George Borșaru, mesaj după eliminarea din sezonul 11 Chefi la cuțite. Ce a transmis în mediul online

„Mulțumesc chef! A fost un roller coaster pe cinsteeee!”, a mai adăugat Luna Morgaciova.

„Mulțumesc chef pentru susținere și încredere! Rămân datoare!” și „Mulțumim mult!”, au fost mesajele lui Laurențiu Neamțu și Mihaelei Zahariea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

George Borșaru, mesaj după eliminarea din sezonul 11 Chefi la cuțite. Ce a transmis în mediul online... Reacția uluitoare a lui Sorin Bontea în online, după ce a intrat în semifinala sezonului 11 Chefi la cuțite cu patru con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x