Antena Căutare

Riki de la „Chefi la cuțite” a primit microfonul și a fost pus să cânte, chiar în timpul concertului lui Alex Velea

Rikito Watanabe (Riki) din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și-a surprins fanii de pe Instagram cu o dezvăluire neașteptată. Ce surpriză a trăit tânărul?

Rikito Watanabe in bucataria chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Rikito Watanabe (Riki) și-a surprins fanii de pe Instagram cu o dezvăluire neașteptată | Antena 1

Rikito Watanabe (Riki) este japonezul care i-a cucerit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” nu doar cu preparatele sale savuroase, ci și cu priceperea lui în materie de gătit.

După ce a ajuns în bootcamp, datorită unei rețete inedite de „pui salivă”, tânărul a trecut cu bine peste probe și a îmbrăcat tunica verde, alăturându-se astfel echipei lui Sorin Bontea. Acesta a ajuns până în semifinală și a făcut senzație cu farfuriile sale, mai ales în etapele de duel.

Recent, fostul concurent din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a dezvăluit fanilor ce surpriză de proporții a trăit de curând, atunci când i s-a pus microfonul în față și a fost îndemnat să cânte.

Ce surpriză a trăit Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Simpaticul japonez a cucerit mii de români cu evoluția sa în cadrul show-ului „Chefi la cuțite” și, în prezent, acesta se poate lăuda că are zeci de mii de urmăritori pe contul său de Instagram.

În cea mai recentă postare a sa, Rikito Watanabe (Riki) a povestit tuturor ce surpriză de proporții a avut în Costinești. Acesta lua parte la un concert al lui Alex Velea atunci când Alexandro Matias (pe numele său de scenă Blvck Matias) i-a întins microfonul și l-a îndemnat să cânte!

Citește și: Cu cine a fost surprins Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat

Chiar dacă inițial s-a speriat puțin, tânărul cu siguranță s-a descurcat de minune, iar gestul colegului său de echipă de la „Chefi la cuțite” s-a transformat într-o frumoasă amintire, pe care a dorit s-o detalieze și fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Buna ziua buna ziua,Diamantelor!!!💚💚💚💖💖💖💎💎💎

Astăzi mi-am fost la concert la Costinești cu @iamvelea @blvckmatias @zannidache @joklassbaby 💚💚🥰🥰

A fost suuuuupppeeeeerrrrr tare concert🔥🔥💚💚 am auzit “viteaza ferrari” primadata cu urechi meu🥰🥰

@blvckmatias mi-a dat microfon puțin, și a fost super panicat eu 😂😂😭😭💚💚
Dar am plăcut chiar super mult la concert primadata!☺️💚

Va mulțumesc foarte frumos pentru invitație @iamvelea 💚💚💚🥰🥰🥰

Cum ați fost weekendul diamantelor?! 💎💎💖💖💚💚”, a scris Rikito Watanabe pe contul său de Instagram.

Așa cum era de așteptat, postarea acestuia a făcut senzație și a adunat instant numeroase aprecieri și comentarii.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Cu cine a fost surprins Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat... Sorin Bontea, poză amuzantă din vacanță. Cum a fost surprins juratul emisiunii „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x