Antena Căutare

Cu cine a fost surprins Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat

Rikito Watanabe (Riki) din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a făcut senzație cu ultima poză de pe Instagram. În compania cui a fost acesta surprins?

rikito watanabe in tunica verde, la chefi la cutite, aratandu-si tatuajul Galerie
Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite” și-a surprins fanii de pe Instagram | Antena 1

Rikito Watanabe (Riki) este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți concurenți din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Japonezul a făcut senzație încă din audiții, când a gătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o super rețetă de „pui salivă”, ce i-au asigurat un loc în bootcamp. Apoi, tânărul intrat în echipa lui Sorin Bontea a reușit să ajungă până în semifinală.

Tânărul a cucerit inimile a mii de români și, în prezent, acesta se poate lăuda că are mai bine de șaptezeci de mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram. În compania cui a fost surprins, de curând?

Cu cine s-a văzut Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

De-a lungul numeroaselor battle-uri și dueluri, concurentul s-a remarcat prin ambiție și un puternic simț al onoarei, dar și prin dorința de a-și ajuta echipa și de a-l face cât mai mândru pe mentorul său, Sorin Bontea. La un moment dat, într-una dintre ediții, dintr-o imensă admirație pentru acesta, japonezul Rikito Watanabe a ales să își facă un tatuaj cu numele juratului de la „Chefi la cuțite”.

Așa cum era de așteptat, gestul l-a emoționat din plin pe Sorin Bontea, care a spus că „nici măcar soția lui nu are un tatuaj cu numele său”.

Citește și: Rikito Watanabe (Riki) are un frate! Cum arată tânărul și ce s-a aflat despre familia concurentului de la „Chefi la cuțite”

Deși nu a reușit să câștige sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Riki s-a ales cu un lucru extrem de prețios: numeroși prieteni și admirație din partea publicului. Recent, Rikito Watanabe a fost surprins în compania lui Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, care a fost însoțit și de fratele său mai mic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Buna ziua buna ziua, diamantelor!!!💚💚💚💖💖💖💎💎💎

Astăzi am venit la marea @paulvasilee și fratioara lui paulica 💖💚💎 Am fost la mine restaurantul și am stat la “satul de vacanța” in constanta dacă știți💚💚🎢🎢🎡🎡 Am făcut 2 farfurii fine dining japonez pentru paulica brothers, și cel mai mic frate zici
“Riki, dacă ai făcut farfurie asta, îți ia cutit de aur” 😂💚 Ma foarte bucur ca ați plăcut voi💖💖💚💚☺️☺️ A fost amuzant MAX cu prieten meu și fratele lui prieten meu🥰💚 Weekendul super plăcută diamantelor 💖💖💚💚🤗🤗”, a scris Rikito Watanabe, în dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe contul său de Instagram.

Citește și: Cum arăta Rikito Watanabe (Riki) în anul 2013, inainte să ajungă celebru. Cu ce se ocupă acesta, de fapt

Deși au fost momente în care au concurat la „Chefi la cuțite” în calitate de „rivali”, iată totuși că între aceștia s-a înfiripat o frumoasă prietenie. Aflat la Constanța, Paul Vasile a decis să-i facă o vizită colegului său din echipa verde. Japonezul a pregătit un meniu special pentru musafir, iar fratele lui Paul Vasile a fost extrem de încântat, motiv pentru care a primit în mod declarativ un „cuțit de aur”!

Așa cum era de așteptat, faptul că Riki s-a întâlnit cu Paul Vasile i-a încântat pe fani și poza a făcut senzație, adunând numeroase aprecieri și comentarii.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Cum arăta Keed de la „Chefi la cuțite” în 2012, la începuturile trupei Șatra Benz. Fanii au reacționat imediat când au v... Riki de la „Chefi la cuțite” a primit microfonul și a fost pus să cânte, chiar în timpul concertului lui Alex Velea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x