Antena Căutare

Rikito Watanabe și-a pierdut mama, în vârstă de doar 51 de ani. Ce mesaj îndurerat a transmis tânărul bucătar | FOTO

Rikito Watanabe, fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 9 a postat o imagine în care apare alături de mama sa și a transmis un mesaj emoționant. Aceasta s-a stins din viață după o luptă cu boala, iar tânărul a fost nevoit să se întoarcă în Japonia.

colaj foto Rikito Watanabe la chefi la cutite Galerie
Rikito Watanabe, fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 9 a postat o imagine în care apare alături de mama sa și a transmis un mesaj emoționant, după ce aceasta s-a stins din viață | Antena 1

Rikito Watanabe i-a cucerit pe fanii Chefi la cuțite cu energia sa și cu faptul că este mereu cu zâmbetul pe buze. Acum, însă, fostul concurent din sezonul 9 trece prin clipe grele după ce mama lui s-a stins din viață. Mai mult decât atât, el se afla în România atunci când a aflat că starea ei de sănătate se degradează și a fost nevoit să plece de urgență în Japonia.

Din păcate, mama lui în vârstă de doar 51 de ani, a murit, iar acesta a transmis un mesaj extrem de emoționant în mediul online, după tristul eveniment.

Ce a mesaj a postat Rikito Watanabe după ce mama lui s-a stins din viață

Aflat în Japonia, Rikito a postat câteva cuvinte prin care își exprimă durerea după ce mama lui s-a stins din viață. Aceasta a avea doar 51 de ani, dar așa cum a dezvăluit chiar fostul concurent Chefi la cuțite, ea s-a mai confruntat cu probleme de sănătate în trecut.

Împreună cu mesajul îndurerat, tânărul a distribuit și o fotografie în care apare alături de regretata sa mamă.

„Odihnește-te în pace mama mea… cu varsta de 51 ani 13.10.2023.

Nu știu să explic și sunt încă în stare de șoc, si asta este eu sunt plecat în Japonia…

Multumesc frumos pentru multele mesaje, apreciez mult de tot. Doar din punct de vedere mental însă nu sunt prea bine, revin în câteva zile...”, a mărtusit fostul concurent Chefi la cuțite, sezonul 9 pe contul lui de Instagram.

„PS, nu uitați să spuneți “te iubesc” “mulțumesc” si daca ai făcut o greleală “scuze” pentru părinți. poate să pară mult, dar este cu dragoste. te rog frumos să înțelegi și partea părinților, pentru că eu eram un copil care nu înțelegea asta înainte. Dar după pierdere…. Am înteles cu trup și suflet”.

Când era bolnavă, mama mea s-a uitat la show-ul de la Antena 1 în care am fost eu. Chiar dacă nu știe română deloc, râdea și era bucuroasă pentru mine. Am vrut sa o duc în vacanță, în Romania. Mi-e dor de tine, mamă. Te iubesc cu tot sufletul și inima”, a mai scris Rikito pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum s-a lăsat filmat Rikito Watanabe în platoul sezonului 12 Chefi la cuțite. Ce mesaj a transmis: „Ești delicios așa cum ești!”

Rikito Watanabe a revenit la Chefi la cuțite, sezonul 12 în rolul de asistent al juraților

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 9 Chefi la cuțite a revenit în platoul show-ului culinar ca asistent al celor trei jurați – Riki Watanabe le va fi acestora aproape atât la probele pentru amulete, cât și la jocurile desfășurate în camera de relaxare a Chefilor. Rămâne, însă, de văzut cât îi va ajuta și cât îi va încurca, de fapt, Riki, cel care va fi sursa multor situații comice pe parcursul emisiunii. ”Noul meu job la Chefi la cuțite mă face foarte fericit – este ca un vis devenit realitate. Dar, în același timp, trebuie să recunosc că am cele mai mari emoții”, a declarat Riki.

Alegerea unui fost concurent din echipa lui Chef Bontea pentru rolul de asistent este în sine o provocare pentru jurați – fiind vorba despre sezonul în care Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu intră în luptă hotărâți să împiedice cu orice preț a treia victorie consecutivă a lui Sorin Bontea. ”Riki a fost în echipa mea, sunt feblețea lui. Și mie îmi place foarte mult Riki și țin foarte mult la el”, a declarat Chef Bontea. ”Cel mai înfocat adept al lui Sorin Bontea din istoria noastră ne va fi asistent.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Chef Bontea a dat alarma în platou, iar Rikito și-a făcut apariția. Ce avantaj uriaș a adus

În același timp, Riki este un băiat pe care eu îl apreciez extraordinar de mult pentru sinceritatea și onestitatea lui”, a comentat Chef Dumitrescu. ”Ne mărim familia, ceea ce e un lucru foarte frumos. Dar nu pot să nu mă gândesc că… Riki va juca rolul de agent secret al lui Bontea ca să ne saboteze pe noi. Dacă îi lipsea ceva acestei emisiuni pentru momentele din culise, din camera de relaxare, acest ceva e Riki. Ce se întâmplă acolo e de Doamne ferește, veți vedea!”, a punctat amuzat Chef Scărlătescu. Lupta devine tot mai aprigă, așadar, în platoul Chefi la cuțite, odată cu apariția lui Riki, ”ingredientul” care întețește competiția juraților, provocând, în același timp, numeroase momente hilare.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Seară decisivă la Chefi la cuțite: urmează ultimul battle și anunțarea semifinaliștilor sezonului 12!... Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Ce veste a dat Irina Fodor despre ultimul battle din sezonul 12. Chefii au făcut och...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x