Antena Căutare

Cum s-a lăsat filmat Rikito Watanabe în platoul sezonului 12 Chefi la cuțite. Ce mesaj a transmis: „Ești delicios așa cum ești!”

Rikito Watanabe s-a filmat în ipostaze savuroase pe platoul de filmare al sezonului 12 Chefi la cuțite. Iată ce mesaj a transmis fostul concurent al show-ului culinar în mediul online.

Colaj cu Rikito Watanabe în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite, alături de jurați Galerie
Rikito Watanabe s-a filmat în ipostaze savuroase pe platoul de filmare al sezonului 12 Chefi la cuțite | Antena 1

Rikito Watanabe, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Chefi la cuțite, revine pe micile ecrane ale telespectatorilor în sezonul 12. Tânărul preia rolul de asistentul juraților, având o listă consistentă de atribuții.

Vestea că fostul concurent din sezonul 9 al show-ului culinar urmează să apară din nou la televizor a luat pe toată lumea prin surprindere. Fanii săi au fost entuziasmați de marele anunț pe care l-a făcut chiar în mediul online.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Riki, păcălit: „Chef Bontea, mă supără un japonez”.Riki e sau nu single?

Pentru că este destul de activ pe contul de Instagram, bucătarul nu a uitat să le spună urmăritorilor săi că are un nou proiect. Mai mult, acesta a publicat un videoclip savuros de pe platoul de filmare al noului sezon.

Cum a fost surprins Rikito Watanabe în platoul sezonului 12 Chefi la cuțite

De curând, Rikito Watanabe și-a amuzat fanii cu un filmuleț înduioșător de la filmările celui mai nou sezon Chefi la cuțite. Fostul concurent al show-ului culinar a fost surprins în ipostaze savuroase, făcând un anunț important despre emisiune.

„Trebuie să vă spun asta! Am revenit și eu la Chefi la cuțite. Sunt bucătar ajutor, și ajutorul chefilor, și personalul, ospătarul chefilor. Mă duc la muncă și eu. Spor la treabă voi. Să vă uitați, vă rog, la televizor”, a spus el, vizibil fericit.

Citește și: iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Rikito Watanabe, stand-up în româno-japoneză. “Suntem moartea televiziunii pe pământ”

De asemenea, acesta a folosit și o descriere la videoclip.

„Încă 5 zile până @chefilacutite sezonul 12!!🥰💚🤗 Am revenit și eu la Chefi la cuțite ca bucătar ajutor!!! 😂👨🏻‍🍳🔪 Premiera va fi pe la Antena1 2/9💚🥹🔪”, a mai scris Rikito Watanabe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea tânărului a generat o mulțime de like-uri și reacții din partea prietenilor virtuali.

„Riki te ador!! Dacă mai erau Paco și Gigi Burger cu voi ar fi fost un sezon de pomină”, „Nici nu mai trebuie să faci ceva. Ești delicios așa cum ești!”, „Ne bucuram să te revedem ❤️!” sau „Abia aștept să înceapă. O să mă amuz mult. Succes 👏👏👏”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Rikito Watanabe este asistentul juraților în sezonul 12 Chefi la cuțite

Din 2 septembrie, așii artei culinare din România, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, lansează invitația toamnei la Antena 1: ”Hai la masa, România!”, la festinul sezonului 12 Chefi la cuțite, căruia nu-i lipsesc ingredientele surpriză ce vor spori savoarea mult așteptatului show gastronomic.

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 9 Chefi la cuțite revine acum în platoul show-ului culinar ca asistent al celor trei jurați – Riki Watanabe le va fi acestora aproape atât la probele pentru amulete, cât și la jocurile desfășurate în camera de relaxare a Chefilor. Rămâne, însă, de văzut cât îi va ajuta și cât îi va încurca, de fapt, Riki, cel care va fi sursa multor situații comice pe parcursul emisiunii.

Alegerea unui fost concurent din echipa lui Chef Bontea pentru rolul de asistent este în sine o provocare pentru jurați – fiind vorba despre sezonul în care Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu intră în luptă hotărâți să împiedice cu orice preț a treia victorie consecutivă a lui Sorin Bontea.

Arsenalul Chefilor va fi completat de noi amulete, care fac și mai dificil sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite... Campionul național la powerlifting își spune povestea la Chefi la cuțite: „Sportul și bucătăria mi-au schimbat viața”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x