Antena Căutare

Robert Ionescu a rămas fără restaurant de mai multe ori, dar nu s-a lăsat! Ce lecție a învățat la „Chefi la cuțite”

Robert Ionescu este inginer auto și a venit în sezonul 8 „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că se pricepe extrem de bine la gătit!

Robert Ionescu a rămas fără restaurant de mai multe ori, dar nu s-a lăsat! Ce lecție a învățat la „Chefi la cuțite”
Robert Ionescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânărul pasionat de bucătărie a pregătit pentru cei trei chefi o rețetă de risotto cu creveți, sperând că va reuși să demonstreze la emisiunea „Chefi la cuțite” faptul că merită șansa de-a merge mai departe în competiție.

I se spune chef Osho în cercul de prieteni și își dorește extrem de tare să își facă o carieră ca bucătar.

Robert Ionescu i-a uimit pe jurații emisiunii Chefi la cuțite

„Împreună cu actuala mea iubită și cu ajutorul fratelui ei am reușit să ne deschidem un restaurant. A fost o provocare mai mult, pentru că spațiul pe care l-am găsit nu avea decât o toaletă și noi nu aveam nici froarte mulți bani.

citește și: Lena Horvath și Ali Sultanul au făcut show la „Chefi la cuțite”! „Mi se spune fata cu ochii de diamant”

Am reușit din nimic să facem un restaurant foarte drăguț. La aproximativ șase luni a venit o mare furtună în București, proprietarul spațiului nu ne-a spus că sunt probleme la structură și practice furtuna a distrus tot restaurantul. Ne-am mutat la Snagov, acolo ne-au lăsat fără echipamente. Am pus pe Facebook că plecăm în vacanță și când ne-am întors am găsit totul dispărut din restaurant: utilaje, televizoare, aparatură.

În momentul în care am intrat acolo am dat nas în nas cu proprietarul spațiului, care m-a scos afară în bătaie. Am reuști să recuperăm din utilaje, restaurantul l-am închis și apoi ne-am mutat la Brașov. Acum construiesc food truck-uri”, a dezvăluit Robert Ionescu, plin de emoții.

citește și: Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au protestat la „Chefi la cuțite”! Ce i-a deranjat

Destăinurile sale au impresionat chefii, dar până la urmă doar gustul preparatului este cel care contează cu adevărat la jurizare. Chiar dacă a obținut doar un cuțit, concurentul a promis că va reveni în sezonul următor „Chefi la cuțite”!

„Cel mai mult a contat că i-am cunoscut pe ei, au contat criticile, am învățat și un secret. Recomand tuturor această experiență”, a dezvăluit Robert Ionescu, optimist și cu dorința de-a reveni în emisiune!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

„Chefi la cuțite” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Ce se întâmplă în ediția următoare... Amuleta 15 e „nucleara” ce-l sperie pe Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! Ce bonus aduce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x