Antena Căutare

Robert Vasiliu, Vikingul de la „Chefi la cuțite”, are o iubită superbă! Cum arată tânăra care i-a răpit inima

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost Robert Vasiliu din echipa lui Cătălin Scărlătescu, zis și Ragnar Vikingul! Fanii au fost surprinși când au descoperit cum arată iubita acestuia.

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gătind în bucătăria „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), concurent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Chefi la cuțite

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a adus publicului 44 de ediții savuroase și spectaculoase, pline de bătălii culinare palpitante, dueluri cu răsturnări de situație incredibile, rețete îmbietoare și momente de neuitat.

Zeci și zeci de concurenți s-au prezentat în etapa degustărilor pe nevăzute, în încercarea de-a impresiona pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și pe Sorin Bontea. Printre aceștia a fost și Robert Vasiliu.

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), evoluție spectaculoasă la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Cu o rețetă specială de tagliatelle cu mușchi de vită și sos savuros, tânărul bucătar în vârstă de 25 de ani a reușit să îi impresioneze pe cei trei îndrăgiți jurați ai emsiiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Adrian Luca de la „Chefi la cuțite” s-a căsătorit și soția sa i-a impresionat pe mulți! Cum arată Daria

Inițial, concurentul a fost extrem de timid și abia dacă și-a putut stăpâni emoțiile. Am aflat despre el că a absolvit un liceu de arhitectură, apoi a ales să facă studii de tehnică dentară. Totuși, adevărata sa pasiune a fost bucătăria, aceasta fiind și motivul pentru pe care Robert Vasiliu a decis să se mute de la Constanța (orașul natal) la Cluj, unde a început să lucreze ca bucătar.

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), concurent în sezonul 8, gătind la „Chefi la cuțite”

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), concurent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ambițios și dornic să se afirme, concurentul a primit de la Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cuțitele necesare pentru a ajunge în etapa de bootcamp. După trei probe dificile, care au testat din plin priceperea, imaginația și inventivitatea concurenților, Robert Vasiliu a demonstrat din plin că are stofă de bucătar și a fost ales de Cătălin Scărlătescu în echipa sa de bucătari cu tunici în carouri.

citește și: În ce emisiune a mai apărut Lavinia Ilcău, Diva lui Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”

Battle după battle, tânărul a arătat că nu degeaba i se spune Ragnar Vikingul. Muncitor, perfecționist și inventiv acesta a fost mereu un ajutor de bază pentru echipa lui Cătălin Scărlătescu. De-a lungul numeroaselor dueluri și bătălii culinare din care nu au lipsit sarea și piperul, acesta a legat prietenii cu Romică Romașcu, Paul Maxim și Cătălin Rizea.

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), concurent în sezonul 8, gătind la „Chefi la cuțite”

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), concurent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Totuși, drumul său în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a încheiat cu puțin timp înainte de semifinală, spre surprinderea fanilor.

citește și: Îți amintești de Rahela Pîslaru de la „Chefi la cuțite”? A devenit mamă și are un look nou! Cum arată azi

În ediția 40 a îndrăgitului show culinar, după o probă de duel în care concurenții au fost nevoiți să gătească un preparat folosind un ingredient ales de adversari, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) și Paul Maxim au fost la egalitate. Acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu a luat o decizie neașteptată și a ales să își folosească una dintre amulete, pentru a-l salva pe Paul Maxim, concurentul despre care a crezut, la momentul respectiv, că are mai multe șanse pentru a ajunge în finală.

Cine este și cum arată iubita lui Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) nu a renunțat însă la visul său de-a demonstra că poate ajunge un chef de renume și muncește ca să-și îndeplinească visurile.

Din luna februarie a anului trecut, acesta formează un cuplu cu Eleodora Mihaela, o tânără frumoasă care face senzație cu pozele pe care le postează pe pagina sa de Facebook.

Doi primesc des laude pentru faptul că formează un cuplu de invidiat și nu puține sunt fotografiile în care par mai fericiți ca niciodată împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Claudia Radu, concurenta de la "Chefi la Cuțite" a slăbit! Ce dietă folosește și cât de eficientă este... Descoperire neașteptată pentru fani! Ce mai face simpaticul Ernesto Dosman din sezonul 7 „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x