Antena Căutare

Ruleta ingredientelor, provocare uriașă pentru amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”! Ce noroc au avut chefii

Pentru amuleta 22 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a pregătit pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu!

Ruleta ingredientelor, provocare uriașă pentru amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”! Ce noroc au avut chefii Galerie
Ruleta ingredientelor, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

O premieră în istoria emisiunii „Chefi la cuțite” este faptul că, pentru ultimele trei amulete disponibile din sezonul 8 al show-ului, jurați vor fi chiar cei trei jurați! Surpriza a fost și mai mare atunci când frumoasa Gina Pistol i-a anunțat care este tema din această ediție.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au îngrozit atunci când au văzut ruleta ingredientelor, dar aceștia au trecut de la agonie la extaz atunci când au descoperit despre ce este vorba!

Ce trebuie să gătească chefii pentru amuleta 22 de la emisiunea Chefi la cuțite

Mai exact, în proba pentru amuleta 22, cei trei bucătari vor pregăti rețete folosind ingrediente preferate de ei: ananas, roșii confiate, scoici Saint Jacques, trufe, șofran, brânză gorgonzola, foie gras, edamame, brânză brie și nu numai.

citește și: Prințesa Anastasia, cea mai dulce concurentă de la „Chefi la cuțite”! „Cred că e mai mare decât mine mixerul ăsta”

„Numai opulență, numai foie gras, numai gorgonzola, ce-aveți?!”, a exclamat Cătălin Scărlătescu, atunci când a aflat care sunt regulile jocului pentru amuleta 22 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Maria Sandru, prima femeie care va câștiga „Chefi la cuțite”? Ce a dezvăluit concurenta

Primul ingredient picat la amuletă a fost șofranul, apoi a urmat brânza gorgonzola și foie gras!

„Nu pot să cred, frățică, nu ai cum așa ceva”, a mărturisit Florin Dumitrescu, imediat ce a aflat care sunt cele trei ingrediente cu care trebuie să pregătească o farfurie specială. De data aceasta, bonusul amuletei va fi aflat abia după ce Sorin Bontea, în calitate de jurat, va decide cine a câștigat-o!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Premieră la emisiunea „Chefi la cuțite”! Ce veste neașteptată au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu... Situație fătă precedent la „Chefi la cuțite”! Ce au pățit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x