Antena Căutare

S-a întors roata: ”Uuu, sexy, sexy, mergem la... Scărlătescu!” Chefii i-au adus-o pe Cruduța în echipă, iar ea a venit fără... lenjerie intimă!

A doua ediție specială ”Chefi la cuțite” îi readuce față-n fața pe Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea cu foștii concurenți din sezonul al doilea al show-ului culinar.

A doua ediție specială ”Chefi la cuțite” îi readuce față-n fața pe Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea cu foștii concurenți din sezonul al doilea al show-ului culinar.

Cei trei intră în bucătărie pentru a se întrece cu echipele de vedete pe care și le-au format. Așa se face că Florin Dumitrescu gătește împreună cu Diana Munteanu și Dima Trofim, Cătălin Scărlătescu îi are alături de Daniela Crudu și Cosmin Seleși, iar Sorin Bontea i-a ales pe Șerban Copoț și Liviu Vârciu.

Surpriza serii? Pe lânga faptul că cei trei chefi gătesc împreună cu vedetele alese, echipele vor fi jurizate de foști concurenți.

Surpriză la ”Chefi la cuțite”! Scărlătescu, cu Cruduța la bătaie: Cum arată echipele de vedete care se vor duela în bucă... Interzis cardiacilor! Daniela Crudu și-a pus pe ea ”șorț” și... atât! Ce s-a întâmplat când bruneta s-a aplecat să ia ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x