Antena Căutare

S-a râs cu lacrimi în platoul ”Chefi la cuțite”! „Băi, terminați, eu n-am gătit niciodată!” Daniela Crudu pusă în fața unei cepe necurățate

„N-am gătit niciodată”, așa s-a descris Daniela Crudu în câteva cuvinte, atunci când a acceptat provocarea de a lua parte la o ediție specială ”Chefi la cuțite”.

„N-am gătit niciodată”, așa s-a descris Daniela Crudu în câteva cuvinte, atunci când a acceptat provocarea de a lua parte la o ediție specială ”Chefi la cuțite”.

A făcut echipă cu Cosmin Seleși care maaare răbdare a mai avut. Intrată în bucătărie cu o ținută extrem de sexy, Cruduța a început ”aventura” numai cu probleme.

După ce s-a aplecat după o lămâie, s-a atins cu pielea de un obiect fierbinte, ca mai apoi să se plângă de faptul că îi va rămâne mirosul de ceapă impregnat pe mâini. Ceapă pe care, evident, n-a știut să o curețe. Una peste alta, distracția a fost garantată, asta pentru că Daniela Crudu are un simț al umorului foarte dezvoltat.

Și nu uitați! Trei trei titani ai bucătăriei, chef Scărlătescu, chef Bontea și chef Dumitrescu vă dau întâlnire la marea premieră a sezonul patru ”Chefi la cuțite”, pe 11 și 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1!

Bucătăria nu e singura pasiune pe care o are! Știați că Scărlătescu e îndrăgostit de mare? Noul sezon ”Chefi la cuțite” ... De pe terenul de fotbal..în bucătărie, Giani Kiriță și fiica sa în noul sezon ,,Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x