Antena Căutare

Scărlătescu cedează psihic văzând că haosul a cuprins totul! „Te omor! Îți aduci aminte să mergi la gagici, dar să câștig și eu o probă?!”

Emoțiile sunt mari atunci când ai doar 60 de minute la dispoziție ca să pregătești o rețetă de tip fine dining folosind niște condimente exotice!

Emoțiile sunt mari atunci când ai doar 60 de minute la dispoziție ca să pregătești o rețetă de tip fine dining folosind niște condimente exotice!

Se pare că tensiunea și haosul au pus stăpânire pe echipa mov, iar Scărlătescu a venit imediat să facă ordine și disciplină printre bucătarii săi, cu care speră să câștige proba.

„Păi dacă nu facem ca mine, atunci facem ca voi. În bucătărie nu există decât dictatură”, a zis acesta supărat.

Lucrurile se complică tot mai mult la „Chefi la cuțite”, fiindcă după fiecare probă, oricare dintre cele trei echipe riscă să mai piardă un membru! Echipa portocalie deja a pierdut unul, dar oare care va fi următorul eliminat?

Tigăile sfârâie, orezul lui Scărlătescu fierbe și echipa verde a lui Bontea încearcă să termine cu bine pulpele de pui cu sos tailandez.

„Te omor! Dacă nu se face te-am spart! Nu sunteți în stare de nimic azi. Azi e haos mondial aici. Îți aduci aminte să mergi la gagici, dar să câștig și eu o probă?!”, a țipat iar chef Cătălin la bucătarii săi.

A început haosul în bucătăria „Chefi la cuțite”! Scărlătescu pare urmărit de ghinion, după ce o concurentă s-a accidenta... Jurizarea a adus un deznodământ total neașteptat la „Chefi la cuțite”! „Divinitatea mi-a dat un semn, trebuie să mai fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x