Antena Căutare

Scărlătescu, intimidat de actrița Doina Ghițescu: "Ne-am întâlnit la farmacie, dar nu aţi avut ochi pentru mine pentru că eraţi gripat"

Actrița Doina Ghițescu și-a făcut intrarea cântând o romanţă reinterpretată, în manieră proprie: "De-ar fi să guşti, nu va fi într-o doară / Dar într-o zi, priiintul meu clar vei fi". 

Actrița Doina Ghițescu și-a făcut intrarea cântând o romanţă reinterpretată, în manieră proprie: "De-ar fi să guşti, nu va fi într-o doară / Dar într-o zi, priiintul meu clar vei fi".

Și a avut ochi mai mult pentru Scărlătescu: "Ne-am întâlnit într-o farmacie, dar nu aţi avut ochi pentru mine pentru că eraţi gripat".

"Este pentru prima dată când am gătit o ciorbă pentrru toţi bărbaţi. Sunt pe axa prinţului, Florin Dumitrescu. Bontea este tipul corporatistului. Mergm mai departe la cel romantic şi ajung la tine, domnul Scarlatescu. Pentru mine rămâi genul "aşa s-a călit oţelul. Puternic!", spune actrița, spre deliciul celor trei chefi.

Chiar dacă ciorba de ardei umpluți nu i-a impresionat, a fost show în platou!

Un "Ratatouille" jurizat fără cuvinte. Chef Bontea, cel mai mare mim al tuturor timpurilor. Concurentul, bloca... Ionel Petrea, exemplul clar de luptător, care i-a răscolit pe chefi! A fost abandonat la naștere, iar întâlnirea cu mama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x