Antena Căutare

Ionel Petrea, exemplul clar de luptător, care i-a răscolit pe chefi! A fost abandonat la naștere, iar întâlnirea cu mama a fost un coșmar: "Mi-a zis că îi pare rău că nu m-a avortat!"

Ionel Petrea are 32 de ani este profesor şi director de şcoala generală, şef de unitate, în judeţul Timiş.  Provin dintr-un centru de plasament, am cresuct fără părinţi şi vreu să le îndulcesc viaţa celorlalţi. Am fost abandonat de mama în spital, venea Crăciunul. A zis că se duce la piaţă şi nu a mai venit... Mi-a lipsit dragostea perinteasca, afecţiunea. Când ştiam că vine 8 MARTIE, eu nu aveam cui să îi spun "La mulţi ani". M-am întâlnit cu mama, am cunoscut-o şi mi-a reproşat că îi pare rău că nu m-a avortat.

Ionel Petrea are 32 de ani, este profesor şi director de şcoală generală, şef de unitate, în judeţul Timiş.

"Provin dintr-un centru de plasament, am cresuct fără părinţi şi vreu să le îndulcesc viaţa celorlalţi. Am fost abandonat de mama în spital, venea Crăciunul. A zis că se duce la piaţă şi nu a mai venit... Mi-a lipsit dragostea perinteasca, afecţiunea.

Când ştiam că vine 8 MARTIE, eu nu aveam cui să îi spun "La mulţi ani". M-am întâlnit cu mama, am cunoscut-o şi mi-a reproşat că îi pare rău că nu m-a avortat", povesteşte concurentul care i-a impresionat pe cei trei chefi.

Iar checul lui cu ciocolată este mai mult decât un desert. O amintire care şi astăzi îi trezeşte emoţii. Iar emoţiile i-au răscolit şi pe chefi. Rezultatul?

Scărlătescu, intimidat de actrița Doina Ghițescu: "Ne-am întâlnit la farmacie, dar nu aţi avut ochi pentru mine pen... Surpriza sezonului! Preparatul care i-a îngrozit pe chefi și l-a îmbolnăvit pe Scărlătescu: "N-am mai pomenit așa c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x