Antena Căutare

S-o... nimic! Ea îl vrea pe Sorin! "Bontea, dacă nu-mi dai cuțit, te bat!" A fost ajutor de bucătar la Paris, dar degeaba: Chefii, de neclintit!

Emoțiile dau în clocot, presiunea este mare, iar concurenții au o singură șansă de a demonstra că merită să ajungă în etapa următoare. La masa jurizării își vor face loc, ca de obicei, umorul și voia bună, iar dorința chefilor de a-și forma cele mai bune echipe de uncenici va fi o provocare pentru fiecare bucătar să se autodepășească.

Emoțiile dau în clocot, presiunea este mare, iar concurenții au o singură șansă de a demonstra că merită să ajungă în etapa următoare.

La masa jurizării își vor face loc, ca de obicei, umorul și voia bună, iar dorința chefilor de a-și forma cele mai bune echipe de uncenici va fi o provocare pentru fiecare bucătar să se autodepășească.

Mihaela Csikos Balog nu e străină de domeniul gastronomic, e ajutor de bucătar în capitala Franței, la Paris și e mândră de faptul că francezii se arată încântați de preparatele sale. La "Chefi la cutite" a venit cu un scop precis: să-și confirme nivelul.

"Vreau să devin mai bună decât sunt la ora actuală și cred că am ce învăța de la cei trei chefi. Am nevoie să știu la ce nivel sunt în bucătărie", spune concurenta, care suștine că e 100% convinsă că va lua cuțitul.

Odată ajunsă în fața chefilor cu o rețetă de fasole cu piept de pui și brânzeturi, Mihaela îi declară deschis simpatia lui Sorin Bontea: ,,Eu la tine am venit și vreau cuțitul tău!”. Cei trei jurați sunt un pion important în povestea acestei doamne, căci după cum chiar ea declară, emisiunea ,,Chefi la cuțite” a determinat-o să își schimbe meseria și să încerce domeniul bucătăriei.

A ales sau nu bine Mihaela? Ce spun chefii?

E indian, a început școala la patru ani, știe șase limbi străine și a crescut în România: "Și pe vremea lui Ceaușes... Moldoveancă de la Focșani! Aia-i, chef Scărlătescu: "Sunt supărată un pic pe tine, Cătălin!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x