Antena Căutare

Sonia Ferrari, o adevărată apariție la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Am făcut operație de schimbare de sex în Thailanda”

O adevărată apariție din ediția 19 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Sonia Ferrari, o cântăreață care a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” cu o rețetă specială, dar și cu o atitudine de milioane!

Sonia Ferrari, o adevărată apariție la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Am făcut operație de schimbare de sex în Thailanda” Galerie
Sonia Ferrari, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta a povestit că a lucrat în Austria ca barman, a terminat școala pentru management în domeniul hotelier, dar în prezent își dedică mare parte din timp cântatului.

Sonia Ferrari a gătit musaca de cartofi și a sperat că va obține cât mai multe cuțite, la emisiunea „Chefi la cuțite”.

Sonia Ferrari, apariție de senzație la emisiunea Chefi la cuțite

„Am știut de mică faptul că trebuie să cânt. Îmi doresc foarte mult să particip la Eurovision, cred că o să fie o rampă de lansare. Cânt muzică balcanică. Eu tot timpul am visat departe.

citește și: Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când l-au văzut pe Mircea Zara! Ce secrete au ieșit la iveală

Nimic în viața asta nu trebuie să te oprească să îți îndeplinești visul”, a mărturisit concurenta, în timp ce a gătit rețeta aleasă de ea pentru ediția 19 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Apoi, cu sufletul la gură, concurenta a urmărit degustarea făcută de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Ușile s-au deschis și Sonia Ferrari și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, ca o adevărată divă.

citește și: Magicianul Robert Tudor, numere spectaculoase de magie la „Chefi la cuțite”! „Joc poker cu Sorin Bontea”

„Când muzică stil balcanic. De când mă știu mi-a plăcut muzica, dar de un an și ceva am început să cânt cu adevărat. Nu știu dacă știți sau dacă v-ați dat seama, eu sunt transsexual. Mi-am dat seama încă din adolescență că am această latură feminină. Aceste instincte s-au dezvoltat rând pe rând, am început să mă pensez, să fac unghiile, am făcut și operație de schimbare de sex, dar în Thailanda (...). La toaletă a fost cel mai ciudat, am sesizat că nu mai sunt bărbat și că trebuie să fiu femeie, să fiu mai elegantă”, a mărturisit concurenta, spre uimirea celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”.

Iar șirul dezvăluirilor nu s-a oprit aici! La ce concluzie au ajuns psihologii și ce alte detalii a mai mărturisit Sonia Ferrari?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când l-au văzut pe Mircea Zara! Ce secrete au ieșit la iveală... Cristina Raiu a sărit din mașină și a riscat o amendă, totul ca să ajungă la „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x