Antena Căutare

Sorin Bontea, filmat într-o ipostază neașteptată. Ce au descoperit fanii despre juratul „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a reușit să își surprindă din plin fanii atunci când s-a filmat într-o ipostază complet neașteptată. Pe lângă gătit, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” are un talent uluitor.

Sorin Bontea în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
Sorin Bontea, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, și-a surprins fanii din nou | Antena 1

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, acesta având peste șapte sute șaizeci de mii de urmăritori doar pe pagina sa de Instagram. În vârstă de 51 de ani, acesta a lucrat inclusiv pe vase de croazieră și se poate lăuda cu o carieră de peste trei decenii.

Pe Sorin Bontea l-am văzut în diferite emisiuni culinare și în prezent acesta era jurat în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Cum s-a filmat Sorin Bontea de la emisiunea „Chefi la cuțite”

În 2020, acesta a acceptat provocarea de-a participa alături de Răzvan Fodor în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, competiție pe care, de altfel, a și reușit s-o câștige.

Norocul a continuat să fie de partea lui și atunci când s-a întors în țară și am putut să îl vedem în sezonul 8 „Chefi la cuțite”. Cuțitul său de aur de atunci, Ionuț Georgel Belei, a reușit să ajungă în marea finală și să câștige marele trofeu.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui! Ce a recunoscut: „Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea”

Fanii îndrăgitului show culinar știu despre Sorin Bontea că este un bucătar de excepție, un familist convins, un tată iubitor și un prieten de nădejde. Acesta are o relație extrem de aropiată cu Răzvan Fodor, colegul său din „Asia Express” și a dat dovadă de generozitate chiar recent, atunci când i-a dat lui Florin Dumitrescu o consolă nouă de joc, după ce acesta ratase etapa de pre-comandă!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pasionat de poker, pescuit și muzică lăutărească, Sorin Bontea mai are un hobby pe care puțini îl știu. De curând, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” s-a filmat în timp ce cântă la o chitară electrică un celebru hit de muzică rock and roll. Și ceea ce i-a impresionat pe urmăritorii săi de pe Instagram a fost vocea liderului echipei verzi, din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

Așa cum era de așteptat, clipul video a făcut senzație și a adunat instant zeci de mii re aprecieri și numeroase comentarii.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Keed de la Șatra Benz, imagine emoționantă din copilărie! Ce a dezvăluit despre trecutul său... Cu ce se ocupă Nicoleta Pop, după participarea la Chefi la cuțite. Fosta concurentă nu lucrează în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x