Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 42. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 42 din producția online „Speak @ cuțite”, co-prezentaotrul Irinei Fodor a pierdut un pariu cu chefii și a trebuit să îndeplinească o poruncă!

speak si juratii chefi la cutite, in culisele emisiunii Galerie
Co-prezentatorul Irinei Fodor a pierdut un alt pariu, în episodul 42 din producția online „Speak @ cuțite” | Antena 1

În episodul trecut din „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul Irinei Fodor s-a strecut în culise și a stat de vorbă cu bucătarii din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Mai mult decât atât, acesta i-a provocat pe toți la un joc în care concurenții au făcut dezvăluiri neașteptate despre ei.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Am putut afla astfel cine gătește cel mai bine, cine țipă mai tare, cine e mai irascibil, cine a făcut cele mai multe greșeli până acum, cine este mai competitiv, cine aleargă mai mult prin bucătărie, dar și cine înjură cel mai mult dintre toți.

Acum, în episodul 42 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul a stat de vorbă cu cei trei jurați și a încercat să descopere, înainte de verdictul adus de banda de foc, cine câștigă cel de-al treisprezecelea battle. Nu s-a oprit aici, ci a făcut din nou un pariu cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și a ales să țină cu echipa verde. În cazul în care va pierde, acesta va spăla vasele în timp ce cântă!

Ca să vadă ce îl așteaptă și dacă intuiția l-a ajutat, Speak s-a dus în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și a urmărit cu emoții verdictul adus de bandă. Și fiindcă voturile nu l-au desemnat câștigător pe tăticu’, simapticul cântăreț a luat căruciorul și s-a apucat să debaraseze bancurile de lucru.

„Exact când m-am îmbrăcat și eu frumos trebuie să spăl vasele”, a mărturisit acesta supărat.

Și uita așa, înarmat cu multă răbdare, Speak a pus mâna pe burete și s-a apucat de treabă. După doar câteva minute, oboseala a și apărut!

„Băi, ce mă doare spatele, Neculai bă! Cum să spăl toate vasele, păi mă doare spatele de mor (…). Dacă o să mă vadă Șoarecu’ sau mama o să fie tare mândre de mine, că nu am spălat niciodată atâtea vase”, a zis acesta.

Ce s-a mai întâmplat în culise, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 42 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 41 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 41. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x