Antena Căutare

Ștefan Bănică și fiul său au făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” este unul plin de surprize! Ștefan Bănică și fiul său, Radu, au venit să demonstreze că pot face spectacol nu doar pe scenă, ci și în bucătărie!

Ștefan Bănică și fiul său au făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit Galerie
Ștefan Bănică Jr. și fiul său, Radu, au venit la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Ștefan Bănică și fiul său, Radu Ștefan Bănică, au venit împreună în ediția a zecea din sezonul 8 Chefi la cuțite” și și-au unit forțele pentru a pregăti o super rețetă de orange chicken.

„Noi, în general, mâncăm ce gătește el, fiindcă este pasionat de bucătărie”, a dezvăluit Ștefan Bănică, extrem de mândru de fiul său, Radu.

citește și: Mirel Magop a mers pe jos până la Roma! Concurentul de la „Chefi la cuțite” a călătorit pe jos zeci de mii de kilometri

Cu multă pricepere, fiul lui Ștefan Bănică a demonstrate că se pricepe de minune la gătit și că are toate șansele să facă senzație la „Chefi la cuțite”.

Desigur, rețeta de orange chicken a fost pregătită cu multă pasiune și răbdare, dar și cu ajutorul celebrului său tată, chiar dacă acesta s-a ținut de șotii!

Juratul emisiunii „X Factor” a făcut spectacol în bucătăria „Chefi la cuțite” și a demonstrat din plin că și bucătăria se poate transforma într-o scenă, dacă ești artist!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chef Sorin Bontea a gătit pentru prima dată în viață o rețetă tradițională... Ștefan Bănică, dezvăluire de senzație la „Chefi la cuțite”! Care este singurul preparat pe care știe să-l gătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x