Antena Căutare

Ștefan Borleanu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluiri neașteptate despre Elena Matei. Fanii au fost surprinși

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 au descoperit care este adevărata relație dintre Ștefan Borleanu din echipa albastră și Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea.

Ștefan Borleanu la chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Ștefan Borleanu a făcut o dezvăluire neașteptată despre Elena Matei de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Unul dintre cei mai buni și apreciați concurenți de la „Chefi la cuțite” este Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

Cei care au urmărit numeroasele battle-uri și dueluri din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar știu că, nu de puține ori, acesta s-a certat sau făcut schimb de replici acide cu Elena Matei, blondina din echipa verde a lui Sorin Bontea. Totuși, care este adevărata relație dintre cei doi?

Ce a dezvăluit Ștefan Borleanu, cuțitul de aur, despre Elena Matei de la „Chefi la cuțite”

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să-l cunoaștem pe Ștefan Borleanu, un tânăr care a obținut cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, deși nu își propusese acest lucru. Cu o rețetă de sea bass cu un piure de topinambur și un starter făcut din tartar de legume fresh, într-o gulie, cu mousse de păstrăv afumat și icre de păstrăv, tânărul a făcut senzație și a ajuns direct în echipa albastră. Farfuriile sale au fost mereu impresionante și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu l-au lăudat mai mereu la degustări.

Cei care au urmărit sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” știu că, nu de puține ori, acesta s-a certat sau a făcut schimb de replici acide cu Elena Matei, concurenta în vârstă de 22 de ani din echipa verde a lui Sorin Bontea.

Amândoi extrem de ambițioși și dornici să câștige, amândoi perfecționiști și cu un simț al detaliului ieșit din comun, Elena Matei și Ștefan Borleanu s-au „înțepat” adesea și nu au ezitat să își manifeste competivitatea în bucătărie. Totuși, deși cei doi colegi de platou au avut o relație tensionată de-a lungul competiției, iată că acum lucrurile s-au schimbat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un moment dat, tânăra chiar a recunoscut faptul că și-a propus să meargă până în finală și să lupte împotriva adversarului său de la echipa albastră. Recent, în cadrul unui Story pe Instagram, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a recunoscut care este adevărata relație dintre el și blondină. Ce a dezvăluit despre Elena Matei?

Citește și: Cum arată iubitul Elenei Matei de la „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile

„M-am înțeles destul de bine cu Elena Matei. Au existat certuri, țipete, înjurături, dar până la urmă am rămas prieteni”, a mărturisit Ștefan Borleanu, spre marea surprindere a tuturor.

Așadar, amândoi au avut puterea de-a trece peste neînțelegeri și de-a îngropa „securea războiului”, ca niște adevărați profesioniști ai bucătăriei.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. Au fost numeroase battle-uri și dueluri ce ne-au adus emoții din plin, răsturnări de situație, momente surprinzătoare și rețete spectaculoase.

Concurenții rămași în competiție se pregătesc acum de marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9, ce va fi difuzată în data de 16 iunie 2021, la Antena 1, de la ora 20:30, atunci când se va alege câștigătorul trofeului.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cum arăta Rikito Watanabe (Riki) în anul 2013, inainte să ajungă celebru. Cu ce se ocupă acesta, de fapt... Rikito Watanabe (Riki) are un frate! Cum arată tânărul și ce s-a aflat despre familia concurentului de la „Chefi la cuți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x