Ștefan Borleanu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluiri neașteptate despre Elena Matei. Fanii au fost surprinși

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 au descoperit care este adevărata relație dintre Ștefan Borleanu din echipa albastră și Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea.

Ștefan Borleanu a făcut o dezvăluire neașteptată despre Elena Matei de la „Chefi la cuțite”

Antena 1

Unul dintre cei mai buni și apreciați concurenți de la „Chefi la cuțite” este Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

Cei care au urmărit numeroasele battle-uri și dueluri din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar știu că, nu de puține ori, acesta s-a certat sau făcut schimb de replici acide cu Elena Matei, blondina din echipa verde a lui Sorin Bontea. Totuși, care este adevărata relație dintre cei doi?

Ce a dezvăluit Ștefan Borleanu, cuțitul de aur, despre Elena Matei de la „Chefi la cuțite”

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să-l cunoaștem pe Ștefan Borleanu, un tânăr care a obținut cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, deși nu își propusese acest lucru. Cu o rețetă de sea bass cu un piure de topinambur și un starter făcut din tartar de legume fresh, într-o gulie, cu mousse de păstrăv afumat și icre de păstrăv, tânărul a făcut senzație și a ajuns direct în echipa albastră. Farfuriile sale au fost mereu impresionante și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu l-au lăudat mai mereu la degustări.

Cei care au urmărit sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” știu că, nu de puține ori, acesta s-a certat sau a făcut schimb de replici acide cu Elena Matei, concurenta în vârstă de 22 de ani din echipa verde a lui Sorin Bontea.

Amândoi extrem de ambițioși și dornici să câștige, amândoi perfecționiști și cu un simț al detaliului ieșit din comun, Elena Matei și Ștefan Borleanu s-au „înțepat” adesea și nu au ezitat să își manifeste competivitatea în bucătărie. Totuși, deși cei doi colegi de platou au avut o relație tensionată de-a lungul competiției, iată că acum lucrurile s-au schimbat.

La un moment dat, tânăra chiar a recunoscut faptul că și-a propus să meargă până în finală și să lupte împotriva adversarului său de la echipa albastră. Recent, în cadrul unui Story pe Instagram, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a recunoscut care este adevărata relație dintre el și blondină. Ce a dezvăluit despre Elena Matei?

Citește și: Cum arată iubitul Elenei Matei de la „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile

„M-am înțeles destul de bine cu Elena Matei. Au existat certuri, țipete, înjurături, dar până la urmă am rămas prieteni”, a mărturisit Ștefan Borleanu, spre marea surprindere a tuturor.

Așadar, amândoi au avut puterea de-a trece peste neînțelegeri și de-a îngropa „securea războiului”, ca niște adevărați profesioniști ai bucătăriei.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. Au fost numeroase battle-uri și dueluri ce ne-au adus emoții din plin, răsturnări de situație, momente surprinzătoare și rețete spectaculoase.

Concurenții rămași în competiție se pregătesc acum de marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9, ce va fi difuzată în data de 16 iunie 2021, la Antena 1, de la ora 20:30, atunci când se va alege câștigătorul trofeului.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri