Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Tocaniță de porc ungurească, cu mămăliguță

 

Cu pulpă de porc prăjită și cârnați picanți, nu poate fi decât deosebită această Tocaniță de porc ungurească, cu mămăliguță!


Ingrediente pentru Tocaniță de porc ungurească, cu mămăliguță

  • 2 kg pulpă de porc
  • 500 g cârnați de vită picanți, subțiri
  • 500 g roșii decojite, în suc propriu
  • 500 g ceapă albă
  • 500 g cartofi
  • 2 ardei roșii grași
  • 500 g morcovi
  • Semințe de chimen
  •  sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 100 g untură de porc
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 kg mălai
  • 1 legatură de pătrunjel proaspăt

Mod de preparare pentru Tocaniță de porc ungurească, cu mămăliguță

Se pune untura la topit și se rumenește carnea porționată în cuburi.

Se adaugă legumele tăiate în cuburi, boiaua de ardei iute, se amestecă de câteva ori și se adaugă apa.

După câteva clocote, se adaugă semințele de chimen, cârnații tăiați în rondele, sare și piper, după gust.

 Se lasă să fiarbă până când carnea va fi bine pătrunsă.

Pentru mămliguță, punem apa la fiert cu puțin ulei și sare.

Când apa clocotește turnăm în ploaie făina de mălai, amestecând cu telul în același timp. Se lasă la fiert până este bine îngroșată.

Se presară pătrunjel verde tocat și se servește delicioasa tocaniță de porc ungurească, cu mămăliguță.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE