Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Tocaniță de porc ungurească, cu mămăliguță

 

Cu pulpă de porc prăjită și cârnați picanți, nu poate fi decât deosebită această Tocaniță de porc ungurească, cu mămăliguță!


Ingrediente pentru Tocaniță de porc ungurească, cu mămăliguță

  • 2 kg pulpă de porc
  • 500 g cârnați de vită picanți, subțiri
  • 500 g roșii decojite, în suc propriu
  • 500 g ceapă albă
  • 500 g cartofi
  • 2 ardei roșii grași
  • 500 g morcovi
  • Semințe de chimen
  •  sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 100 g untură de porc
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 kg mălai
  • 1 legatură de pătrunjel proaspăt

Mod de preparare pentru Tocaniță de porc ungurească, cu mămăliguță

Se pune untura la topit și se rumenește carnea porționată în cuburi.

Se adaugă legumele tăiate în cuburi, boiaua de ardei iute, se amestecă de câteva ori și se adaugă apa.

După câteva clocote, se adaugă semințele de chimen, cârnații tăiați în rondele, sare și piper, după gust.

 Se lasă să fiarbă până când carnea va fi bine pătrunsă.

Pentru mămliguță, punem apa la fiert cu puțin ulei și sare.

Când apa clocotește turnăm în ploaie făina de mălai, amestecând cu telul în același timp. Se lasă la fiert până este bine îngroșată.

Se presară pătrunjel verde tocat și se servește delicioasa tocaniță de porc ungurească, cu mămăliguță.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe