Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Uau, asta DA transformare! Cum arăta Răzvan Babană cu codiță și cercel?! Imagini nemaivăzute cu cel mai simpatic concurent „Chefi la cuțite”

Se bucură de un succes răsunător, iar lumea îl opreşte pe stradă să îl felicite! Însă, dacă l-ar fi văzut cu look-ul de acum câțiva ani, nimeni nu l-ar recunoaște! Transformarea uluitoare a simpaticului concurent!

Cum arăta Răzvan Babană cu codiță și cercel?!

Răzvan Babană și-a deschis casa curioșilor! Simpaticul concurent ne-a făcut un tur al locuinței bunicilor săi, locul în care a crescut și care este, pentru el, „acasă”.

Acesta recunoaște că este genul de persoană care muncește mult pentru a obține tot ce își dorește, cu toate că provine dintr-o familie destul de înstărită.

Făcând turul casei, într-o poză îl putem vedea pe Răzvan Babană la 14 ani. Pe vremea aceea bucătarul avea codiță lungă și cercel în ureche.

„La 15 ani eram afacerist, vorbeam deja la telefon”, a glumit concurentul „Chefi la cuțite”.

Răzvan Babană, schimbare uluitoare! Cum a apărut în fața fanilor, în prima zi de Crăciun: „Cum ai reușit să slăbești așa?”

Câți bani câștigă Răzvan Babană într-o zi

Se bucură de două case impunătoare și recunoaște că cele mai mari investiții le face în el și în felul în care arată. Dressing-ul și oglinzile impresionante din casă ne arată cât de mult contează aspectul fizic. O pereche de pantofi din piele de pisică de mare, în valoare de peste 1.000 de euro, este cea mai prețioasă piesă din garderoba lui Răzvan Babană.

A recunoscut totul! Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, „băiatul de bani gata”, se apucă de televiziune? Secrete din viața lui: „Nu judecați, nu noi suntem în măsură”

Cei mai mulți bani, Babană îi face din locul în care organizează evenimente exclusiviste. A refuzat să dezvăluie cât câștigă dar a mărturisit că în cel mai slab weekend al său a câștigat aproximativ șapte mii de lei. Să nu uităm că Babană mai deține și alte afaceri din care îi vin sute de mii de euro.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro