Antena Căutare

Ultimele apariții ale lui Liviu Chiorpec la Chefi la Cuțite. La amuleta jurizată era tot un zâmbet și deborda de energie

Liviu Chiorpec s-a stins din viață din cauza bolii nemiloase cu care s-a luptat: cancerul. În 2021, bucătarul a bifat mai multe apariții la Chefi la Cuțite. Iată ce spunea.

liviu chiorpec la chefi la cutite imbracat in costum de bucatar Galerie
Liviu Chiorpec s-a stins din viață din cauza bolii nemiloase cu care s-a luptat: cancerul. În 2021, bucătarul a bifat mai multe apariții la Chefi la Cuțite. Iată ce spunea | Antena 1

Liviu Chiorpec a jurizat, pe 7 martie 2021, amuleta Chefi la Cuțite. Atunci, el a fost încântat de preparatele chefilor Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Ultimele apariții ale lui Liviu Chiorpec la Chefi la Cuțite

”Sunt testat. Sunt sănătos, sunt sănătos.”, spunea Liviu Chiorpec în martie, când a jurizat amuleta de la Chefi la Cuțite.

Se întâmpla la scurt timp după ce o îmbrățișa pe Gina Pistol. Aceasta l-a întrebat dacă este testat pentru coronavirus și bucătarul o asigura că este sănătos.

Niciun cuvânt despre problemele de sănătate cu care se confrunta. Ba mai mult, Liviu Chiorpec părea plin de energie și foarte fericit. A râs mult în timpul filmării atașată acestui articol.

Citește și: Ce mesaj a transmis chef Sorin Bontea pe rețelele sociale, după ce a murit Liviu Chiorpec: "Viața asta-i o secundă"

Cu ce se ocupa Liviu Chiorpec

”Sunt foarte pasionat de gastronomie. Sunt private chef, dacă vrei așa. Am cursuri de gătit, însă organizez petreceri. Se întâmplă totul în apartamentul meu, care e organizat cumva ca un bistro, cu o bucătărie cu masă centrală, să stăm toți în jurul mesei, acolo. Să se întâmple totul în aceeași cameră.”, a povestit Liviu Chiorpec în martie 2021.

Chef Liviu Chiorpec a fost prezent și în finala ultimului sezon Chefi la Cuțite. Atunci, însă, s-a rezumat la jurizarea preparatelor și nu a mai oferit detalii despre viața sa.

Liviu Chiorpec a fost învins de cancer

Mesajele de condoleanțe au curs și rețelele de socializare au fost pline de rânduri pentru bucătarul Liviu Chiorpec, a cărui moarte a îndurerat multe suflete.

Citește și: Liviu Chiorpec a murit. Celebrul bucătar care a făcut senzație la Chefi la cuțite a pierdut lupta cu o boală nemiloasă

”E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lungă și demnă luptă cu cancerul. Liviu Chiorpec , astăzi este doar despre tine și sauvignonul va fi de acum încolo despre tine. Mi- e trist, mi- e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini în suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viața ta. Ne-am cunoscut călcându-ne pe picioare la cursurile de tango și am continuat povestind despre mări, țări și cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne- am dus alături anii îmblânzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc căutând în noi sunete și forme. Să-i înveți, dragă Liviu, pe cei de sus, să bea șampanie la micul dejun.”, a scris o prietenă apropiată.

Ce mesaj a transmis chef Sorin Bontea pe rețelele sociale, după ce a murit Liviu Chiorpec: "Viața asta-i o secundă&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x