Căutare Live

Liviu Chiorpec a murit. Celebrul bucătar care a făcut senzație la Chefi la cuțite a pierdut lupta cu o boală nemiloasă

Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație cu fiecare apariție a sa la emisiunea Chefi la cuțite, a murit. Acesta s-a stins din viață pe 4 noiembrie 2021.

Liviu Chiorpec a murit în dimineața zilei de 4 noiembrie 2021

Antena 1

Liviu Chiorpec a murit și vestea i-a întristat pe mulți bucătari din România. Simpaticul chef care a fost concurent și ulterior jurat în emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 s-a stins din viață în ziua de 4 noiembrie 2021. Vestea că Liviu Chiorpec a murit a stârnit imediat numeroase reacții în mediul online.

Citește și: Liviu Chiorpec a râs din tot sufletul, în martie, la Chefi. Făcea o afirmație banală, acum dureroasă pentru cei dragi

Liviu Chiorpec, îndrăgitul bucătar de la Chefi la cuțite, a murit

Liviu Chiorpec a murit în dimineața zilei de 4 noiembrie 2021. Vestea a fost dată chiar de către prietenii și apropiații celui care a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari români.

„E o dimineata in care îmi moare un prieten dupa o lunga și demna lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astazi este doar despre tine si sauvignonul va fi de acum incolo despre tine. Mi- e trist, mi- e frig, ma gândesc ca cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viata ta. Ne- am cunoscut călcandu- ne pe picioare la cursurile de tango si am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne- am dus alaturi anii imblanzindu- i cu șampanie și sauvignon blanc cautand in noi sunete și forme.

Citește și: Liviu Chiorpec, un corporatist reinventat, care nu a lucrat nicio oră în bucătărie, a primit Cuțitul de Aur de la chef Cătălin Scărlătescu: ”Fii atent, crețul ăsta s-a prins!”

Sa-i inveti, draga Liviu, pe cei de sus, sa bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Chiorpec a murit după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, numită cancer. Vestea i-a întristat pe mulți și reacțiile și mesajele nu au întârziat să apară. Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu acesta, a fost printre primii care au postat pe Instagram despre această pierdere:

Care este ultima fotografie cu Liviu Chiorpec și ce au observat fanii în imagine

Liviu Chiorpec a murit și vestea a produs un val puternic de tristețe atât printre apropiați, cât și printre bucătarii care l-au cunoscut și au lucrat cu el. În ultimele luni, Liviu Chiorpec nu a mai fost atât de activ pe rețelele sociale. Ultima fotografie cu el a fost publicată pe Facebook în luna august. În imagine, acesta apare jucându-se cu un câine, zâmbitor și relaxat, așa cum ne-a obișnuit la Chefi la cuțite.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Pe instagram, ultima poză cu Liviu Chiorpec este din luna mai. Acesta și-a făcut atunci un selfie în care apare ținând în mână o sticlă de vin. Fin cunoscător și mare iubitor de gusturi rafinate, Liviu Chiorpec i-a învățat pe mulți cum se face o degustare, cum se alege băutura perfectă, dar și numeroase alte trucuri culinare.

Despre Liviu Chiorpec

Azi, 4 noiembrie 2021, Liviu Chiorpec a murit, după ce a pierdut lupta cu o formă de cancer.

Liviu Chiorpec a apărut pentru prima oară în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite (anul 2019). Atunci, în calitate de concurent, acesta s-a prezentat ca fiind un inginer care, după zeci de ani de muncă la corporație, a decis să facă ceva cu totul și cu totul diferit: bucătărie!

„Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer, de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă... Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă”, a glumit atunci concurentul, care a pregătit chefilor un starter și un fel principal.

A devenit ulterior profesor de gastronomie la o școală de cooking. Mulți dintre elevii săi erau oameni care veneau, pur și simplu, să se deconecteze de la orele de muncă și să învețe ceva nou. Acasă sau la restaurantul său, lumea venea cu mult drag și toți plecau având numai cuvinte de laudă, fiindcă Liviu Chiorpec era un izvor nesecat de povești, experiențe de viață, idei culinare și umor. Pe lângă rețete fine, clienții și apropiații săi se puteau delecta și cu vinuri selecte, care aduceau un adevărat răsfăț papilelor gustative. Liviu Chiorpec a fost un bucătar extrem de pasionat și talentat, cunoscut mai ales pentru rafinamentul său ieșit din comun.

„Bem un pahar de vin și discutăm principiile prin care se gătește mâncarea. Nu mă interesează rețeta, sunt milioane de rețete, eu îi învăț cum să recunoască tehnicile corecte”, a mai povestit atunci Liviu Chiorpec.

Liviu Chiorpec a venit la Chefi la cuțite sezonul 7 ca să-i facă o surpriză lui chef Cătălin Scărlătescu, dar a ajuns să fie el cel surprins, prin verdictul primit de la cei trei chefi.

„L-am cunoscut acum vreo patru sau cinci ani, cum le stă bine bărbaților, într-un wine bar, la o sticlă de șampanie. (...) Ne întâlnim rar, dar oamenii când se apropie, nu au nevoie să se vadă în fiecare secundă.”, spunea Cătălin Scărltăescu în anul 2019, la emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1.

Ulterior, acesta a revenit și în sezoanele 8 și 9 de la Chefi la cuțite, dar în calitate de jurat care a oferit mult temutele amulete pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cum arată și ce mai face Mihai Munteanu (Munti), câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite. „Uriașul lui Bontea” e total ... Ce mesaj a transmis chef Sorin Bontea pe rețelele sociale, după ce a murit Liviu Chiorpec: "Viața asta-i o secundă&...
Ultimele știri