Antena Căutare

Ce mesaj a transmis chef Sorin Bontea pe rețelele sociale, după ce a murit Liviu Chiorpec: "Viața asta-i o secundă"

Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație cu preparatele sale și talentul remarcabil în arta culinară la Chefi la cuție, a murit. Sorin Bontea s-a numărat printre cei care au transmis un mesaj de regret pe rețelele sociale la aflarea veștii.

chef-sorin-bontea-liviu-chiorpec-mesaj-regret Galerie
Sorin Bontea s-a numărat printre cei care au transmis un mesaj de regret pe rețelele sociale la aflarea veștii. | Antena 1

Liviu Chiorpec a pierdut lupta cu o boală nemiloasă astăzi, 4 noiembrie 2021. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales pe cei care au avut ocazia să îl cunoască și să lucreze alături de el.

Fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite a impresionat pe toată lumea cu felul său carisamtic, optimismul și cheful de viață, însă puțini sunt cei care au știu ce dramă se ascundea în spatele bărbatului puternic. Acesta suferea de cancer, o boală necruțătoare, care l-a luat mult prea repede dintre noi.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Liviu Chiorpec a anunțat cine a câștigat amuleta 4. Verdict complet neașteptat

Mesajele triste și regretele din mediul online nu au întârziat să apară, după aflarea veștii tragice. Printre cei care și-au exprimat durerea profundă s-au numărat chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea.

Ce mesaj a publicat chef Sorin Bontea după moartea lui Liviu Chiorpec

Cu părere de rău, chef Sorin Bontea a publicat o imagine alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și Liviu Chiorpec din platoul emisiunii Chefi la cuțite. Mesajul trist pe care l-a atașat imaginii a emoționat pe toată lumea.

"Viața asta-i o secundă. Drum bun, Liviu!", a scris juratul show-ului culinar, cu mare durere în suflet.

Sorin Bontea a legat o relație specială de prietenie cu Liviu Chiorpec, motiv pentru care a ținut să transmită mesajul de regret.

Cine a anunțat că Liviu Chiorpec a murit

Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, a dat vestea că îndrăgitul bucătare s-a stins din viață în dimineața zilei de 4 noiembrie 2021, pe pagina de Facebook.

Citește și: Liviu Chiorpec, un corporatist reinventat, care nu a lucrat nicio oră în bucătărie, a primit Cuțitul de Aur de la chef Cătălin Scărlătescu: ”Fii atent, crețul ăsta s-a prins!”

„E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lungă și demnă luptă cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine și sauvignonul va fi de acum încolo despre tine. Mi-e trist, mi-e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini în suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viața ta. Ne-am cunoscut călcându-ne pe picioare la cursurile de tango și am continuat povestind despre mări, țări și cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne-am dus alături anii îmblanzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc căutand în noi sunete și forme. Să-i înveți, dragă Liviu, pe cei de sus, să bea șampanie la micul dejun.", a scris ea.

Cine a fost Liviu Chiorpec

În anul 2019, Liviu Chiorpec a apărut pentru prima oară pe micile ecrane ale telespectatorilor, în sezonul 7 al show-ului culinar Chefi la cuțite. La preselecții s-a prezentat ca fiind un inginer care, după zeci de ani de muncă la corporație, a decis să se lanseze în bucărărie și să învețe arta culinară

„Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer, de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă... Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă”, a glumit în cadrul emisiunii fostul concurent, care le pregătise chefilor un starter și un fel principal.

„Bem un pahar de vin și discutăm principiile prin care se gătește mâncarea. Nu mă interesează rețeta, sunt milioane de rețete, eu îi învăț cum să recunoască tehnicile corecte”, a mai povestit Liviu Chiorpec atunci.

Fostul concurent al sezonului 7 Chefi la cuțite a murit pe 4 noiembrie 2021. Acesta a pierdut lupta cu cancerul.

Liviu Chiorpec a murit. Celebrul bucătar care a făcut senzație la Chefi la cuțite a pierdut lupta cu o boală nemiloasă... Ultimele apariții ale lui Liviu Chiorpec la Chefi la Cuțite. La amuleta jurizată era tot un zâmbet și deborda de energie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x