Valentina Ioniță (Lebăduța), reacție neașteptată după eliminarea lui Vincenzo Aiello! Ce a dezvăluit

La scurt timp după eliminarea de la „Chefi la cuțite” a lui Vincenzo Aiello (Enzo), Valentina Ioniță, zisă și Lebăduța, a avut o reacție complet neașteptată.

Ce a transmis Valentina Ioniță, după eliminarea lui Vincenzo Aiello de la „Chefi la cuțite”

Antena 1

Ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una cu totul și cu totul deosebită, fiindcă a adus emoții din plin, rețete inedite și numeroase răsturnări de situație.

Cătălin Scărlătescu a fost primul care a folosit o amuletă cu scopul s-o „fure” pe Elena Matei din echipa verde, o concurentă despre care a zis că l-a impresionat din plin. Totuși, mișcarea a fost „parată” de Sorin Bontea, care a adus-o înapoi pe blondină printre verzi, tot cu ajutorul unui avantaj. Nici Florin Dumitrescu nu a ratat ocazia de-a folosi o amuletă de schimb, înlocuindu-l pe Dorin Voiasciuc cu Florin Revesz.

Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent din echipa mov, în edițai 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

A urmat apoi un battle palpitant cu o temă de gătit destul de dicilă, în care concurenții au avut de pregătit rețete din „resturi”. Echipa verde a făcut ciorbă de burtă și un brasato (friptură fragedă) de obraz de vițel, echipa albastră a mizat pe un zampone umplut cu târtițe, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o tocăniță de inimi de rață cu mămăliguță și orez cu picioare de pui, bogat în condimente asiatice. Totuși, juriul de scafandri a decis că farfuria albastră a fost cea mai bună dintre toate, așa că la duel au intrat din nou verzii și cu cei din echipa mov. La final, după o degustare plină de surprize, Irina Fodor și chefii au anunțat că Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, a primit cel mai mic punctaj și este eliminat, în ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ca să îl țină pe Alex în competiție, dar a fost nevoit să sacrifice un altul. După un moment de gândire, acesta l-a scos din joc pe Vincenzo Aiello.

La scurt timp după eliminare, italianul a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj adresat atât fanilor săi, cât și celor care îl critică.

„Multumesc Chefi la cuțite pentru experienta minunata! Mi-ati umplut sufletul de emotii rare si bucurii! Multumesc Cătălin Scărlătescu pentru sansa acordata! Am cunoscut oameni minunati in aceasta calatorie imprevizibila si nebuna! Alexandru Bădițoaia, te rog, fa-l mandru pe cumatru :))) de alegerea facuta si castiga finala!! Esti un bucatar de nota 10 si un om de nota 100!!! Viata din spatele camerelor continua si este total diferita de ceea ce se vede la tv. Sa revenim la rolurile noastre! Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine….including haters:)):))”, a mărturisit acesta pe Instagram.

Valentina Ioniță (Lebăduța), mesaj neașteptat despre Vincenzo Aiello de la „Chefi la cuțite”

Apoi, nu a durat mult și Valentina Ioniță (Lebăduța) a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj ce i-a surprins pe fanii emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Am promis de la inceput ca nu imi voi sabota coechipierii pana la sfarsit, chiar daca ei ar incerca sa o faca! Am tinut si voi tine pana la sfarsit cu echipa mea dar voi fi si corecta fata de celelate echipe.Sa pun capul pe perna noaptea cu constiinta curata este mai important decat orice! Concursul dureaza cam 2 luni dar integritatea o viata”, a scris aceasta, în dreptul unui video în care apare ea și Vincenzo Aiello, semn că nu a uitat în totalitate de conflictele pe care cei doi le-au avut, de-a lungul numeroaselor battle-uri de la „Chefi la cuțite”.

Pentru cei care nu știu, totul a pornit atunci când Valentina Ioniță (Lebăduța) l-a acuzat pe Vincenzo Aiello (Enzo) că a făcut echipă cu Andra Mihail, pentru a găti împreună și pentru a se ajuta inclusiv la proba individuală. Italianul, în schimb, a acuzat-o că nu ține cu echipa și că acest lucru dăunează.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri