Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Degustare plină de surprize, după duel! Ce farfurie a făcut senzație

După cel de-al 14-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au acordat puncte.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de duel, în ediția 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

După ce au pierdut cel de-al 14-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții din echipa verde și cei din echipa mov s-au întrecut în rețete menite să îi țină departe de o posibilă eliminare.

De data aceasta, dueliștii au avut o singură condiție: aceea de-a găti cu produse lactate. La finalul celor șaizeci de minute alocate probei, concurenții au așezat farfuriile pe bandă și au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au degustat farfuriile în ediția din 6 iunie 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”

Elena Matei a ales să pregătească o cremă de zahăr ars, care nu a fost deloc pe placul lui Cătălin Scărlătescu, mai ales din punct de vedere al texturii. Victorina Matveev a mizat pe un mușchiuleț de porc cu două tipuri de piure și după ce au degustat, chefii au lăudat din plin fiecare element din farfurie. Rikito Watanabe a pregătit ceva mai exotic, adică un lapte de pasăre cu un jeleu de matcha, căpșuni marinate cu busuioc și balsamic, o combinație inedită ce i-a surprins pe chefi încă de la prima vedere.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a furat una dintre amuletele lui Dumitrescu. Ce concurent a dat afară

„E o farfurie foarte frumoasă și foarte deșteaptă. E senzație. Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Riki, frate”, au fost de părere chefii, care l-au recunoscut imediat pe concurentul din echipa verde.

Narcisa Birjaru a făcut o prăjitură cu iaurt și un cheesecake senzațional, ce a primit cinci puncte din partea lui Cătălin Scărlătescu. Valentina a făcut creveți saganaki cu brânză și un desert pe bază de brânză cu susan și miere, și deși nu a fost încântată de ceea ce a gătit, jurații au fost impresionați de partea dulce a farfuriei. Enzo a făcut un cheesecake cu fructe de pădure, Dorin Voiasciuc a făcut calamar cu cartofi prăjiți și tzatziki, ciocolată cu cremă de brânză și sos de ciocolată, o farfurie care nu a impresionat. Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, a mizat pe o crochet de Saint Jacques cu unt și lapte, cu cremă de iaurt cu ouzo și chips de cartof dulce.

După fiecare farfurie degustată, chefii au acordat puncte, în funcție de prezentare, gust, modul în care a fost respectată tema sau combinația de arome.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Temă complet neașteptată în duelul 14. Ce gătesc concurenții pentru a scăpa de eliminare... Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x