Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă supremă! Ce concurenți a schimbat

Ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus un festin de amulete! După Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, liderul echipei albastre a decis să se folosească de un avantaj, în cel de-al 14-lea battle.

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
După Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu a anunțat ce amuletă folosește, în ediția 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Concurenții au avut parte de multe surprize și răsturnări de situație în ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, ce a fost difuzată în data de 6 iunie 2021.

Prima mutare neașteptată a venit din partea lui Cătălin Scărlătescu. Acesta a pus în aplicare o strategie pe care a gândit-o, se pare, de ceva timp. Cu ajutorul unei amulete, acesta l-a trimis pe Vincenzo Aiello în echipa verde și a luat-o în schimb pe Elena Matei, spre marea surprindere a tuturor.

Florin Dumitrescu a folosit o amuletă supremă ca să facă schimb de concurenți, la „Chefi la cuțite”

„Și-au ars băieții amulete de schimb de oameni pe nimic”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu, atunci când a văzut ce mișcări au făcut rivalii săi.

Supărat și extrem de surprins de această mutare, Sorin Bontea nu a lăsat lucrurile așa, ci a folosit o amuletă bombă și a refăcut structura inițială a echipelor, aducând-o „acasă” pe blondină.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Vâzând acestea, Florin Dumitrescu a decis să nu se lase mai prejos, așa că a apăsat butonul roșu și a anunțat ce amuletă folosește.

florin dumitrescu la chefi la cutite

Florin Dumitrescu a folosit o super amuletă, la „Chefi la cuțite”

„Combină puterea a două amulete ce au fost jucate deja de alți chefi, ca să construiești o super amuletă. Șah Mat! Una dintre amulete o să fie cea de schimbare de om, iar a doua o să fie cea cu regula celor zece”, a anunțat liderul echipei albastre, care l-a luat pe Florin Revesz înapoi și l-a trimis la verzi pe Dorin Voiasciuc.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a furat una dintre amuletele lui Dumitrescu. Ce concurent a dat afară

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Sorin Bontea s-a răzbunat cu o amuletă bombă! Ce lovitură i-a dat lui Cătălin Scărlătescu... Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Probă grea în cel de-al 14-lea battle! Ce gătesc concurenții și cine face degustarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x