Căutare Live

Virgil Mănescu de la „Chefi la cuțite”, impresionat de una dintre farfuriile chefilor! „Pot să o sun pe mama?!”

Unul dintre cele mai tensionate momente din ediția 21 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când celebrul somelier Virgil Mănescu s-a apucat să deguste din farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Virgil Mănescu de la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pentru amuleta 21 de la „Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să pregătească rețete savuroase și rafinate, pentru a-l impresiona pe celebrul somelier Virgil Mănescu.

Nu a existat o temă în această ediție, ci doar sugestia ca mâncărurile alese să poată fi servite alături de un pahar de vin Chardonnay!

Virgil Mănescu a degustat și a jurizat farfuriile din emisiunea Chefi la cuțite

Sarcina nu a fost una tocmai simplă, iar emoțiile uriașe nu au lipsit din bucătăria „Chefi la cuțite”! La un moment dat, Florin Dumitrescu a fost la un pas să renunțe la probă, în timp ce Sorin Bontea a suferit o arsură destul de gravă, pentru care a necesitat intervenția medicilor.

citește și: Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

Când cele trei farfurii au fost gata, Virgil Mănescu a venit la degustare. Acesta a analizat atent fiecare preparat și a fost impresionat încă de la prima vedere de ceea ce a descoperit în farfurii.

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

Vă reamintim că Sorin Bontea a gătit prepeliță cu piure de cartofi și sos, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să facă pară în vin. Cătălin Scărlătescu a pregătit un black cod cu creveți și sos fructat. Ce preparat l-a impresionat cel mai mult pe Virgil Mănescu și de ce a vrut să-și sune mama?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Momente de panică! Sorin Bontea, accident dureros în bucătăria „Chefi la cuțite”! „Vai, Dumnezeule”... Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu...
Ultimele știri
x