Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Pentru amuleta 21 de la „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să pregătească rețete savuroase și rafinate, pentru a-l impresiona pe celebrul somelier Virgil Mănescu.
Nu a existat o temă în această ediție, ci doar sugestia ca mâncărurile alese să poată fi servite alături de un pahar de vin Chardonnay!
Virgil Mănescu a degustat și a jurizat farfuriile din emisiunea Chefi la cuțite
Sarcina nu a fost una tocmai simplă, iar emoțiile uriașe nu au lipsit din bucătăria „Chefi la cuțite”! La un moment dat, Florin Dumitrescu a fost la un pas să renunțe la probă, în timp ce Sorin Bontea a suferit o arsură destul de gravă, pentru care a necesitat intervenția medicilor.
Când cele trei farfurii au fost gata, Virgil Mănescu a venit la degustare. Acesta a analizat atent fiecare preparat și a fost impresionat încă de la prima vedere de ceea ce a descoperit în farfurii.
citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”
Vă reamintim că Sorin Bontea a gătit prepeliță cu piure de cartofi și sos, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să facă pară în vin. Cătălin Scărlătescu a pregătit un black cod cu creveți și sos fructat. Ce preparat l-a impresionat cel mai mult pe Virgil Mănescu și de ce a vrut să-și sune mama?
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!