Antena Căutare

Virgil Mănescu de la „Chefi la cuțite”, impresionat de una dintre farfuriile chefilor! „Pot să o sun pe mama?!”

Unul dintre cele mai tensionate momente din ediția 21 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când celebrul somelier Virgil Mănescu s-a apucat să deguste din farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Virgil Mănescu de la „Chefi la cuțite”, impresionat de una dintre farfuriile chefilor! „Pot să o sun pe mama?!” Galerie
Virgil Mănescu de la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pentru amuleta 21 de la „Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să pregătească rețete savuroase și rafinate, pentru a-l impresiona pe celebrul somelier Virgil Mănescu.

Nu a existat o temă în această ediție, ci doar sugestia ca mâncărurile alese să poată fi servite alături de un pahar de vin Chardonnay!

Virgil Mănescu a degustat și a jurizat farfuriile din emisiunea Chefi la cuțite

Sarcina nu a fost una tocmai simplă, iar emoțiile uriașe nu au lipsit din bucătăria „Chefi la cuțite”! La un moment dat, Florin Dumitrescu a fost la un pas să renunțe la probă, în timp ce Sorin Bontea a suferit o arsură destul de gravă, pentru care a necesitat intervenția medicilor.

citește și: Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

Când cele trei farfurii au fost gata, Virgil Mănescu a venit la degustare. Acesta a analizat atent fiecare preparat și a fost impresionat încă de la prima vedere de ceea ce a descoperit în farfurii.

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

Vă reamintim că Sorin Bontea a gătit prepeliță cu piure de cartofi și sos, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să facă pară în vin. Cătălin Scărlătescu a pregătit un black cod cu creveți și sos fructat. Ce preparat l-a impresionat cel mai mult pe Virgil Mănescu și de ce a vrut să-și sune mama?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Momente de panică! Sorin Bontea, accident dureros în bucătăria „Chefi la cuțite”! „Vai, Dumnezeule”... Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x