Antena Căutare

Vlăduț Manoliu a recunoscut ce planuri avea cu premiul de la „Chefi la cuțite”. Cu ce se ocupă concurentul în prezent

Vlăduț Manoliu a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Recent, acesta a dezvăluit ce ar fi făcut cu premiul, dar și alte detalii ce i-au surprins pe fani.

Vlăduț Manoliu la „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Vlăduț Manoliu a reușit mereu să demonstreze că este un bucătar extrem de priceput | Chefi la cuțite

Sezonul 8 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” a adus ne-a ținut cu sufletul la gură timp de 44 de ediții. Numeroși concurenți din țară și chiar și din străinătate au venit la preselecții și au sperat că vor reuși, prin mâncarea pregătită, să impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

În luna octombrie a anului trecut am putut să-l vedem pe concurentul în vârstă de 31 de ani în etapa degustărilor pe nevăzute. Acesta a decis să pregătească o savuroasă rețetă de file de biban de mare cu piure de cartofi și creveți cu salsa de roșii cherry. În timp ce pregătea rețeta aleasă, Vlăduț Manoliu i-a impresionat pe mulți cu povestirile și cu experiența sa de bucătar.

Ce mai face Vlăduț Manoliu de la „Chefi la cuțite” sezonul 8

„Mi s-a spus că nu o să ajung foarte departe în bucătărie, dar fiind ambițios am decis să demonstrez că pot. Eram un copil de 16 ani, m-au trimis la curățat cartofi și au venit înapoi după patru ore. Au fost uimiți de cât curățasem, așa că apoi mi-au arătat mașina de curățat cartofi. Am învățat bazele bucătăriei la Hanul Ancuței, am învățat bucătărie hard core și am ajuns să și gătesc, tot acolo. Am gătit pentru trei președinți ai României. Când am fost în Irlanda am gătit pentru Conan McGregor și familia lui”, a dezvălui tânărul, înainte de-a ajunge în fața celor trei chefi.

citește și: Scrisoarea lui Vlăduț Manoliu de la „Chefi la cuțite”, după eliminare! Ce a dezvăluit concurentul: „Nu am ajuns în finala lor”

Pentru rețeta pregătită, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au oferit trei cuțite și șansa de-a ajunge astfel mai departe, în bootcamp.

Vlăduț Manoliu gătind în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8

Vlăduț Manoliu a reușit mereu să demonstreze că este un bucătar extrem de priceput

Au urmat trei probe dificile, pe care Vlăduț Manoliu a reușit să le treacă fără probleme. Acesta a primit apoi tunica cu model în dungi și a intrat în echipa lui Sorin Bontea, dar nu a mai durat mult și Florin Dumitrescu și-a folosit una dintre amulete pentru a-l lua pe bucătar în echipa sa, cea a concurenților cu tunici în buline.

citește și: Adrian Luca de la „Chefi la cuțite” s-a căsătorit și soția sa i-a impresionat pe mulți! Cum arată Daria

Au urmat apoi numeroase bătălii culinare dificile și dueluri imprevizibile, dar Vlăduț Manoliu a reușit mereu să demonstreze că este un bucătar extrem de priceput, cu o experiență greu de egalat. Totuși, acesta nu a reușit să se califice în semifinală fiindcă uneori emoțiile pot juca feste oricui.

Vlăduț Manoliu de la „Chefi la cuțite” sezonul 8, dezvăluiri neașteptate

Totuși, Vlăduț Manoliu a câștigat din plin simpatia fanilor și, în prezent, bucătarul se poate lăuda că are mii de urmăritori atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

Într-un InstaStory făcut recent, fostul concurent din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a dezvăluit detalii surprinzătoare pentru fani. Am aflat astfel că, în cazul în care ar fi reușit să pună mâna pe marele trofeu în valoare de 30.000 de euro, ar fi ales să meargă într-o vacanță în Maldive.

Mai mult decât atât, cei care îl urmăresc pe Vlăduț Manoliu au putut afla ce face și cu ce se ocupă acesta, în prezent, dar și ce planuri de viitor are sau care este mâncarea lui preferată.

„Momentan nu lucrez într-un loc, am contracte de colaborare. Pregătesc ceva drăguț”, a dezvăluit acesta, spre bucuria fanilor care abia așteaptă să descopere despre ce este vorba.

Când fanii l-au întrebat dacă își va deschide un canal de YouTube cu rețete filmate, acesta a zis că momentan este prea ocupat cu proiectele pe care le are. Întrebat dacă ar mai repeta experiența de la „Chefi la cuțite”, acesta a zis ca da, doar că regulile nu îi permit acest lucru.

Cristian Boca de la Chefi la cuțite, nou proiect promițător. Ce pune la cale „cuțitul de aur” al lui Scărlătescu... Kani a făcut o surpriză de proporții prietenilor din mediul online. Schimbarea de look la care a apela concurentul Chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x